Screenshot

VIDEO: ČUVENI UFC-OV ŠALJIVAC ISMIJAO NGANNOUA I NJEGOVO NEMOĆNO 'LEŽANJE' U RINGU 'Da, moj brate, ovo iza mene je traka za trčanje...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2018. 22:00

UFC-ov contender u teškoj kategoriji Derrick Lewis je poznat kao jedan od boraca s najzanimljivijim i najzabavnijim Instagram profilom.

Amerikanac, naime, ima mnogo smisla za humor, a često je prvi na redu kada treba nekoga “pokopati” nakon lošeg nastupa u Octagonu. S time da “Crna zvijer” to uglavnom radi na ironičan i ciničan način pa se rijetko tko naljuti na njegov humor. Ukoliko već niste, svakako vam preporučamo da bacite pogled i na njegove objave u prošlostI, piše Fight Site.

Lewis je naravno proteklog vikenda pratio UFC 220 iz Bostona i meč između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Nakon što je Stipe izdominirao izazivača i postavio rekord, Lewis je preko Instagrama poslao poruku Kameruncu, ili kako ga u kratkom videu naziva “svom bratu”.

Cardio #ufcaustin #petty

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

“Čini se kako je još netko muljao. Da, moj brate, to iza mene je traka za trčanje”, stoji u objavi Lewisa koju je snimio upravo s trakom za trčanje u kadru.

Naravno, Lewis ismijava Ngannouovu katastrofalnu kondicijsku pripremu zbog koje je četiri runde uglavnom statirao, ležao na leđima ili stajao na koljenima. A ovo “još netko” se odnosi na njega i radi se o šali na svoj račun, s obzirom da je i sam poznat kao borac koji nije uvijek kondicijski najbolje spreman.

Savjet da bi Ngannou uoči idućeg nastupa trebao više vremena provesti na traci za trčanje, Kameruncu je dao i bivši UFC-ovac Brendan Schaub koji se u reakciji na ishod dvoboja Miočić vs. Ngannou zapitao: “Zar u tom UFC-ovom institutu nemaju traku za trčanje?”.

Linker
19. travanj 2024 05:07