Screenshot
SVE JE IZVJESNIJE

VIDEO: DANA WHITE VEĆ SLAVI Kontroverzni predsjednik UFC-a najavio veliku vijest: 'Napucani gorostas' vraća se i prijeti čak i Stipi Miočiću!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. veljača 2018. 22:05

Nakon što je ručao s Brockom Lesnarom u Las Vegasu i pohvalio se fotografijama na društvenim mrežama, predsjednik UFC-a Dana White je dan kasnije gostovao u radijskoj emisiji “SiriusXM NASCAR”.

Pogađate, predsjendik UFC-a nije previše gotorio o borilačkom sportu, no voditelj ga je u jednom trenutku ipak pitao o susretu s Lesnarom o kojem bruji čitava MMA javnost, piše Fight Site.

Upitan kakve su šanse da WWE zvijezdu ponovno vidimo u Octagonu, White je odgovorio:

“Šanse su vrlo, vrlo, vrlo dobre…”

Upravo je Lesnarov povratak na početku 2018. označen kao jedan od strateških ciljeva kompanije za ovu godinu. Poznato je da UFC vapi za mega zvijezdama, a da je Lesnar oduvijek bio jedan od najvećih magneta za publiku i za prodaju PPV prijenosa. Gorostas je posljednji meč u Octagonu odradio na UFC-u 200 2016. godine kada je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Marka Hunta. No, kasnije je otkriveno da se borio dopingiran pa ga je USADA suspendirala, a ishod je preinačen u “No Contest”.

Da bi se Lesnar vratio u UFC mora napraviti dvije stvari. Najprije mora do kraja odraditi ugovor s WWE organizacijom koji traje još nekoliko mjeseci. A zatim mora odslužiti ostatak USADA-ine kazne tako što se mora priključiti u anti-doping program. Prije povratka u Octagon minimalno šest mjeseci mora biti dio USADA-inog režima.

Kada uzmete sve ove faktore u obzir, jasno je da bi se povratak Lesnara realno mogao očekivati krajem godine. Ipak, valja biti na oprezu jer je bivši UFC prvak izuzetno vješt pregovarač i sjajan taktičar. Gotovo redovito, kada mu se ugovor s WWE organizacijom bliži kraju, on potakne priče o povratku u Octagon kako bi poboljšao svoju pregovaračku poziciju. Stoga i njegove namjere treba uzeti s oprezom.

Kao potencijalni protivnici ukoliko se odluči vratiti u UFC se spominju Francis Ngannou, Cain Velasquez ili Stipe Miočić.

Linker
25. travanj 2024 04:47