Screenshot

FILMSKI ZAVRŠETAK BORBE

VIDEO: DEBI ZA PAMĆENJE! IZVEO NOKAUT GODINE PA OPLEO PO SVIMA 'Svi ste sumnjali u mene, svi! Samo ja i par bliskih ljudi su vjerovali da mogu ovo!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.03.2019. u 23:16

 • Kakav je to bio debi Aleksandra Ilića za poljski KSW! Srpski MMA borac je do slavlja u prvom nastupu na netom održanom 47. eventu došao nokautom spektakularnim “high kickom” protiv favoriziranog domaćeg borca Damiana Janikowskog, prenosi Fight Site.

  Malo tko je vjerovao u pobjedu “Jokera”. Ako se pogledaju kladionice, Srbin je bio veliki “underdog”. I poljski portali su mu davali malo ili ništa šanse s obzirom da se suočavao s jednim od najpopularnijih poljskih boraca i njihovom mega zvijezdom. No, Ilić ih je sve razoružao sjajnim potezom i najvećom pobjedom u karijeri. Nakon što su mu se stišale emocije “Joker” je odaslao poruku svojim fanovima i javnosti.

  “Svi ste sumnjali u mene, svi! Samo ja i par bliskih ljudi, bliskih prijatelja, suboraca mojih i trenera… moj menadžer i moja obitelj su vjerovali da mogu ovo! KO godine!”, stoji u prvom dijelu poruke Ilića.

   

  U drugom se zahvalio vlasniku polsjkog giganta KSW-a Martinu Lewandowskom.

  “Hvala ti za ovu priliku, priredba je bila nevjerojatna!”, napisao je Ilić.

  Ovim slavljem srpski srednjaš se popeo na 11 pobjeda i 2 poraza u profesionalnoj karijeri. Trenutačno ima pet pobjeda u nizu, a s obzirom na debi, očekuje ga svjetla budućnost u poljskoj promociji!

  Tagovi
  Iz drugih medija