Screenshot: Youtube
ZANIMLJIVI TRENUCI

VIDEO: DRUGA, NJEŽNA STRANA STIPE MIOČIĆA Bivši UFC-ov prvak u izdanju u kakvom ga još dosad niste vidjeli

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2019. 17:05

Na Youtube kanalu Stipe Miočića našao se vrlo zanimljiv video. On je posvećen njegovom roditeljstvu u odnosu s kćerkicom, ali također je vezan uz njegovu veliku želju, zapravo misiju. Naravno, u pitanju je revanš protiv Daniela Cormiera, za kojeg Stipe tvrdi da mu ga ovaj duguje. I to mu znači više od vraćanja titule u svoje vlasništvo, piše Fighsite.hr.

Ovaj petominutni filmić djelo je Aarona Mendeza, a iz priloženog možemo vidjeti kako su planovi o njegovom nastanku postojali već prije Stipine borbe protiv Daniela Cormiera. Kako se ta borba nije odvila u smjeru u kojem su htjeli, možda je trebalo malo vremena da se odluči što će učiniti sa snimljenim materijalima, koji su na kraju iskorišteni na jako dobar način.

Ovdje Miočića prije svega vidimo kao roditelja. On je čovjek kojeg je rođenje kćeri u potpunosti promijenilo. Promijenilo je njega kao osobu, promijenilo mu je navike te mu je promijenilo prioritete. Ali, isto tako mu je samo povećalo motivaciju da se vrati na vrh i zadrži se na njemu što duže. Želi svojoj kćeri ostaviti poruku da kada padneš treba ustati i vratiti se još bolji.

No, vrh nije ono što ga primarno zanima. Primarno ga zanima revanš protiv Daniela Cormiera, za kojeg je naveo kako ga je zaslužio, ali i kako mu Cormier to duguje. Uz dodatak da bi on Cormieru to sigurno omogućio. Nema tu nikakvog trash talka, Miočić o prvaku teške kategorije govori s poštovanje, ali isto tako i s velikim samopouzdanjem, odnosno uvjerenjem da je u srpnju prošle godine imao samo loš dan.

Uz vrlo zanimljive snimke Stipinog života te snimke borbe iz kuteva kakva još nismo vidjeli, pogledajte ovu petominutnu krasnu priču o jednom prvaku. Bivšem, ali uvjereni smo i budućem.

Linker
18. travanj 2024 20:14