Scott Taetsch / Profimedia / Zuma Press

Stipe Miočić i Francis Ngannou

BORBA ZA TITULU

VIDEO: DVA BRUTALNA NOKAUTA KAO ZAGRIJAVANJE PRED BITKU ZA NAJOPAKIJEG ČOVJEKA NA PLANETI Ovako su Miočić i Ngannou rušili svoje posljednje protivnike

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.01.2018. u 13:35

 • UFC vam daruje snimke posljednjih nastupa Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, odnosno nokaut pobjede nad Juniorom Dos Santosom i Alistairom Overeemom, piše Fight Site.

  Borbe su to u kojima su obojica odradili svoje najbolje nastupe do sada. Miočić je osvetio poraz od Dos Santosa, koji je doživio u fenomenalnoj borbi na pet rundi. Ovog puta nije mu trebalo niti pet minuta, nego je sve riješio već u prvoj rundi. Taktički je odradio sjajno, Brazilca je prvo oštetio, a onda napao kad je osjetio pravu priliku te je završio borbu. U toj se borbi zapravo vidjelo koliko je UFC-ov teškaški prvak taktički sazrio.

  S druge strane, borba protiv Overeema trebala je biti potvrda kvalitete Francisa Ngannoua, a on je to odradio na najimpresivniji mogući način. Obranio je očekivanu taktiku Alistaira Overeema, a onda fantastično kontrirao aperkatom, u trenucima kad se Nizozemac odlučio s njim upustiti u izmjene. Sve je to rezultiralo nokautom godine i prilikom da niti dva mjeseca nakon toga napadne i pojas prvaka.

   

  Iz drugih medija