screenshot youtube
NOKAUT U PRVOJ RUNDI

VIDEO: FANTASTIČAN POVRATAK FRANCISA NGANNOUA 'Ne mislim da je to bio prerani prekid, iako se tako činilo na prvu! Sve je bilo korektno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. studeni 2018. 12:37

Bio je to kratak “dan u uredu” za Francisa Ngannoua na FN priredbi u Kini. “Predator” se vratio pobjedama nakon dva poraza u nizu u teškom dvoboju protiv Curtisa Blaydesa. Čovjeka kojega je već jednom svladao, sada je pobijedio ponovno. Ovaj put čišće i brže – tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Kobna za “Razora” je bila desnica kojom ga je francusko-kamerunski udarač pogodio iza uha. Blaydes je izgubio tlo pod nogama, pao je licem na pod, ali se vrlo brzo pokušao vratiti na noge. Sudac mu je dao još dvije prilike, ali je na koncu odlučio prekinuti dvoboj.

Čitav event iz Pekinga u svom poznatom podcastu je pratio i UFC-ov TV komentator Joe Rogan. U društvu Brendana Schauba, Briana Callena i Eddieja Brava, pratio je akciju iz Kine te su događanja na ekranu uživo komentirali iz svog studija u Los Angelesu.

S obzirom da je bilo dosta govora o tome da je sudac prerano prekinuo meč Blaydes vs. Ngannou, zanimljivo je poslušati što ova četvorka misli o prekidu.

“Ne mislim da je to bio prerani prekid. Čini se kao da je skoro bio prerani prekid, a onda je sudac pustio i onda je to bio korektan prekid”, rekao je Rogan svoj sud potvrdivši da se slaže s odlukom suda te je dodao:

“Na početku se nije tako činilo. Izgledalo je kao da će prekinuti prerano.”

O samom meču je rekao:

“Razlika u stojci između njih – gledajte Curtis Blaydes je dobar ‘standup’ borac, ali jako dobar hrvač. Njegovo hrvanje je najbolje u čitavoj teškoj diviziji prema statistikama.”

Četvorka se složila da bi voljeli vidjeti meč između Ngannoua i Lewisa ponovno, jer smatraju da dvojica nokautera mogu pružiti puno bolji okršaj nego što je to bio slučaj prvi put.

“To je bilo jako blizu, za dlaku je Derrick pobijedio, ali se zapravo ništa nije dogodilo. Pričali smo o tom meču, najavljivali ga pompozno – kao da će bombe padati”, objašnjava Rogan na što je Schaub odgovorio:

“Volio bih vidjeti taj meč ponovno.”

“I ja”, složio se Rogan.

Linker
19. travanj 2024 21:06