Screenshot (YouTube)
OGLASIO SE PUTEM INSTAGRAMA

VIDEO: FILIPOVIĆEV SUPARNIK SE PONOVNO OGLASIO I OTKRIO VELIKU VIJEST 'Već sam razgovarao s Mirkom i napravit ćemo treću borbu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2019. 19:05

Nakon što je javno prozivao suce zbog odluke po kojoj je pobjeda na Bellator 216 priredbi pripala Mirku Filipoviću, Roy Nelson se odlučio ponovno javiti svojim fanovima i otkriti jednu veliku vijest, piše Fighstite.hr.

Ako ćemo vjerovati ‘Big Countryju’ sprema se treći susret njega i Cro Copa! Američki teškaš potvrdio je to preko svog Instagram profila, uz dodatak kako je već o svemu pričao s hrvatskim borcem. Navodno je u cijeloj priči još samo preostao razgovor s predsjednikom Bellatora Scottom Cokerom, odnosno dogovor oko datuma novog okršaja.

“Čestitke Mirku na sinoćnoj pobjedi i na tome što je priredio šou. I… Pogodite što… Već sam razgovarao s Mirkom i napravit ćemo treću borbu. Ostaje nam još razgovarati sa Scottom Cokerom oko datuma. Hvala svim fanovima koji me vole, ali i onima koji me mrze. Iako ste neki ‘hejteri’ i dalje me gledate. Evo sad imate priliku po treći put navijati za Mirka i vidjeti hoće li ovaj put pobijediti ili izgubiti”, otkrio je Nelson preko Instagrama.

Podsjetimo, Mirko i Roy su se prvi put obračunali na UFC 137 priredbi iz 2011. Te je godine pobjeda pripala Nelsonu koji je slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi. Na revanš se čekalo više od sedam godina, preciznije sve do ovog vikenda i borbe u Uncasvilleu, a u njihovom novom susretu se još jednom potvrdilo da Cro Cop ne gubi uzvratne dvoboje.

Linker
19. travanj 2024 18:08