Screenshot (Twitter)
GOSPODIN

VIDEO: IKONA BORILAČKOG SPORTA POKAZALA VELIČINU Scena iz svlačionice obišla svijet: 'Zašto si me udarao toliko jako, zar se ljutiš na mene?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2018. 10:42

Chael Sonnen je za sav “trash talk” platio u kavezu izgubivši tehničkom nokautom u prvoj rundi borbu protiv Fedora Emelianenka koja je predvodila Bellator 208 u New Yorku.

No, oba su borca pokazala da su prava gospoda kada su se susreli u svlačionici nakon meča, piše Fight Site.

Dvojac se zagrlio, a Sonnen je u svom šaljivom stilu Fedoru dao kompliment za snagu i brzinu udaraca s kojima ga je Rus kaznio u borbi.

“Zar se ljutiš na mene? Ljut si na starog Chaela? Zašto toliko jako? Bam! Bio si tako brz”, rekao je Sonnen, a zatim odao priznaje i Fedorovom kutu. “Imaš dobrog trenera”, dodao je.

Emelianenko je nakon toga svom protivniku uručio majicu kao poklon te je uslijedio još jedan zagrljaj. Sonnen se zahvalio i rekao da će poklon koji je primio od legendarnog ruskog borca dati svom sinu te da je Fedoru “ostao dužan.”

Fedor je pobjedom protiv Sonnena izborio finale Belltorovog turnira u teškoj kategoriji. U završnom meču turnira 26. siječnja će snage odmjeriti protiv Ryana Badera.

Linker
23. travanj 2024 11:24