Tomokazu Tazawa/Getty Images
VRIJEME JE ZA SHOW

VIDEO: KAKAV ĆE TO BITI OKRŠAJ! DVA VELIKA PROTIVNIKA MIRKA FILIPOVIĆA PONOVNO ULAZE U RING Pogledajte sjajnu najavu novog meča velikog Fedora!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2018. 21:12

28. travnja održava se Bellator 198, a njegova glavna borba treći je duel teškaškog Grand Prixa, po mnogima najintrigantnija borba cijelog turnira, piše Fight Site. Sudar po mnogima najvećeg teškaša u povijesti, Fedora Emelianenka i bivšeg UFC prvaka, Franka Mira.

Iako se ova borba održava nekih desetak godina kasnije nego što je trebala, odnosno kada bi imala pravu vrijednost, svakako su to imena koja izazivaju veliki interes MMA fanova u cijelom svijetu. Bellator također puno očekuje od ove borbe i Bellator 198 svakako bi trebao biti trenutno njihov najveći event u 2018. godini pa ne treba čuditi kako su odlučili dodatnu promociju raditi putem popularnog “Countdown” formata, a serijal je danas dobio svoju prvu epizodu.

Do borbe je ostalo 12 dana, a u videu možete vidjeti kako izgledaju pripreme boraca te kakvi su zapravo njihovi stavovi prema onom što ih čeka. Ulog je stvarno velik, a pravog favorita zapravo nema. Pobjednik ove borbe odlazi u polufinale, gdje ga čeka duel protiv Chaela Sonnena, koji je svoje mjesto među četiri najbolja osigurao pobjedom nad Quintonom “Rampage” Jacksonom.

Nećemo previše duljiti s uvodom, ispred vas je video koji će zanimati svakog pravog MMA fana, a posebno fanove Fedora Emelianenka, kojih u našim krajevima ima ogroman broj. Pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 04:30