Screenshot
A LAGAO JE KOLIKO JE TEŽAK

VIDEO: KAKAV NASTUP VEĆ U PRVOJ BORBI Pogledajte nokaut i brutalni udarac koji ruši i 22 kilograma težeg protivnika!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2017. 09:12

Jedna od najzanimljivijih UFC Houston priča dolazi nam iz tabora Marcela Fortune, BJJ borca koji je nastupio u borbi protiv 22 kilograma težeg protivnika. I upisao pobjedu nokautom, prvu u karijeri, piše Fight Site.

Fortuna je zapravo poluteškaš, koji je borbu protiv Anthonya Hamiltona prihvatio prije dva tjedna. Riječ je borcu čiji je skor prije ove borbe bio 8-1, a do sada još nije osjetio kako je to slaviti nokautom. Još je prihvatio boriti se u teškoj kategoriji, iako je čak i za poluteškaša podosta lagan.

To je rezultirana time da je u borbu upao s 95 kilograma, 22 kilograma manje od Hamiltona, koji je dan ranije izvagao 117 kilograma. To je uvjerljivo najveća težinska razlika između dva borca otkako je UFC uveo granicu teške kategorije od 120 kilograma.


KO

Zanimljivo, kada su mu ponudili borbu, pitali su Fortunu koliko ima kilograma, a on u strahu da ne ostane bez prilike rekao da je na 105. Ali, Fortuni to nije smetalo. Iako je Hamilton odlično otvorio i napravio mu posjekotinu na licu, Brazilac je ostao fokusiran.

Sredinom prve runde dočekao je priliku da Hamiltona pogodio krošeom i pošalje ga na pod, a reakcija je bila kao da je u pitanju borac koji to radi redovno, a ne kako netko tko je upisao prvu pobjedu nokautom u karijeri. Jednostavno je pogledao Hamiltona i odšetao u stilu najvećih pobjeda Marka Hunta, piše hrvatski borilački portal.

Pogledajte brutalni udarac.

Linker
17. travanj 2024 20:56