Screenshot
SLIKA ZA POVIJEST

VIDEO: KAKAV NESRETNI OPROŠTAJ LEGENDE! Pogledajte trenutak u kojem je velikan ostavio rukavice na podu kaveza nakon brutalnog nokauta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2018. 00:33

Vitor Belfort nije završio karijeru niti približno na način kakvom se nadao. Lyoto Machida ga je impresivno i brutalno nokautirao, no “Phenom” je ostao pravi sportaš do kraja i povukao se uzdignute glave.

Iako je već ranije najavio kako mu je ovo svakako posljednja borba, Belfort je nakon borbe upitan o tome što i kako dalje, odnosno je li to njegovo stvarno zbogom. Uzdignute glave i osmjehom na licu, on je to potvrdio, piše Fight Site.

Brutalni nokaut

“Čestitao bih Machidi i njegovom timu, dobro me iznenadio i pogodio. Zahvalio bih se svom timu te svojim fanovima i obitelji. Dobro sam. Ovo je bilo dugo putovanje, a ja sam došao do njegovog kraja. Ovim putem ostavljam rukavice ovdje na podu kaveza”, rekao je Belfort, nakon čega je mahnuo dvorani.

Belfortov oproštaj

Nije htio previše govoriti o tome što mu sada slijedi, sada razmišlja samo o odlasku kući u uživanju u vremenu s obitelji te u onome što je u više od 20 godina karijere stekao.

“Imao sam sjajnu večer, ali sada je vrijeme za krenuti dalje. Nedostaje mi moja obitelj i želim provoditi vrijeme s njima. Svima zahvaljujem na svoj ljubavi koju su mi pružali.”

Belfort je karijeru započeo krajem 1996. godine, dok je već u veljači 1997. prvi put nastupio u UFC kavezu. Većinu karijere odradio je u oktogonu, gdje je 2004. kratko bio prvak poluteške kategorije, a nastupao je i u Prideu te Cage Rage promociji. Karijeru završava s 26 pobjeda i 14 poraza, dok je kao UFC borac upisao 15 pobjeda i devet poraza.

Linker
20. travanj 2024 08:11