Screenshot: Youtube
UFC 229

VIDEO: LAS VEGAS JE NA JEDAN DAN POSTAO GLAVNI GRAD - IRSKE Pogledajte ludnicu s ulica uoči spektakularne borbe

Uoči meča Nurmagomedov - McGregor na spektaklu UFC 229 ulice Las Vegasa preplavili su irski navijači
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2018. 16:49

Las Vegas je na jedan dan postao glavni grad Republike Irske, budući da je ekipa sa “zelenog otoka” u ogromnom broju doputovala u svjetsku borilačku prijestolnicu. Razlog je naravno svima jasan.

Ulice Las Vegasa jednostavno vrve zelenom bojom i pivom, a gledajući da su u pitanju Irci, odnosno narod koji se zna jako dobro zabaviti, ne treba čuditi da su oni sami postali još jedna atrakcija Las Vegasu. Ulice i trgovi su jednostavno krcati sunarodnjacima Conora McGregora, koji su u velikom broju došli podržati svog ljubimca, piše Fightsite.hr.

Najavljuje se još veći broj ljudi nego što je prošle godine došao podržati McGregora u meču protiv Floyda Mayweathera, a već tada je to bila gomila koju je gotovo nemoguće kontrolirati. Ako znamo da će jedan veliki, možda čak i najveći dio njih, doletjeti tek danas, možemo si samo zamisliti što očekivati, a što se tek može dogoditi ukoliko McGregor dođe do pobjede u borbi.

Svima je jasno kako je Conor McGregor najveća zvijezda u povijesti slobodne borbe, no jako veliki broj analitičara smatra da to ne bi postao da od samog početka iza sebe nije imao nevjerojatnu podršku pripadnika svog naroda, odnosno da ne dolazi iz Irske. On je sve to samo kvalitetno iskoristio te koristi i dalje.

Linker
27. travanj 2024 01:00