YouTube screenshot
SVE ZA POVRATAK TITULE

VIDEO: MIOČIĆ REAGIRAO NA NOVU NEPRAVDU U REŽIJI UFC-A Hrvat bez priprema želio uskočiti u veliki revanš: 'Svi znaju da ga pobjeđujem 9 od 10 puta''

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. listopad 2018. 11:15

Stipe Miočić je bio spreman uskočiti u meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 230, ali nikoga iz čelništva elitne promocije to nije zanimalo. Upravo to se može zaključiti prema reakciji bivšeg prvaka u teškoj kategoriji koji se obratio javnosti nakon što je objavljeno da ćemo u “main eventu” UFC-a 230 gledati Cormiera i Lewisa, piše Fight Site.

Stipe je napisao:

“Devet od deset puta ću pobijediti DC-ja. Svi to znaju! I DC to zna. Niti jedan teškaš u povijesti nije ostvario ono što sam ja napravio. Ja sam najveći u teškoj kategoriji.”

Na njegovu objavu mnogi su ustvrdili da bi puno bolji i zanimljiviji, a posebno pravedniji meč bio onaj između Cormiera i Miočića.

“Čovječe, tko jebeno želi gledati Lewis vs. Cormier? Kako Stipe Miočić nije dobio poziv u kojem ga se moli da spasi UFC 230? Daj molim te Dana!”, stoji u jednoj poruci na koju je Miočić odlučio odgovoriti potvrdivši da je on bio spreman.

“Dobro pitanje. Ja sam spreman osvojiti taj pojas natrag."

Na cijelu priču se javio i Cormier poručivši Stipi da ne bude toliko 'žedan' i da su si njih dvojica i dalje dobri.

"Ti si idući ako Brock odustane", napisao je prvak na Twitteru time podsjetivši na planove za još jedan njegov meč koji bi trebali gledati iduće godine, onaj s bivšim prvakom Lesnarom.

Miočićev odgovor na ovo nije trebalo dugo čekati.

"Pobijedio si me te noći i to poštujem. No, to se više nikad neće ponoviti. Jako dugo sam predvodio ovu kategorijiu. Čitave noći sam ostajao budan zbog svoje kćeri i unatoč tome sam se ponudio uskočiti u borbu protiv tebe 3. studenog. I to bez ikakvih priprema iza sebe", uzvratio je Stipe.

No, očito je kako je “Vatrogasac” neželjeni prvak za čelnike UFC-a. Učinili su sve da ga ponize dok je bio na tronu, navijali su za Cormiera u super meču ovog ljeta, da bi mu zanijekali pravo na revanš iako je najdominantniji teškaški prvak u povijesti promocije. Sada su se odlučili za Derricka Lewisa koji je tek pukom srećom stigao do slavlja protiv Alexandera Volkova na UFC-u 229.

Linker
19. travanj 2024 08:35