Screenshot: Twitter

MCGREGOR V MALIGNAGGI

VIDEO: NA RUBU FIZIČKOG SUKOBA Uoči borilačkog superspektakla u Las Vegasu zamalo incident: Malo je nedostajalo da stvari izbjegnu kontroli

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2017. u 17:45

 • U subotu će se u Las Vegasu održati borilački superspektakl između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

  Organizatori su progonistima priredili spektakularan dolazak na poprište borbe, ali nisu razmišljali o svim pojedinostima. Tako im očito nije plo na pamet da bi se ondje mogao naći i Paulie Malignaggi, inače bivši dvostruki svjetski prvak i bivši Mcgregorov sparing partner.

  Malignaggi je nakon sporne fotografije na kojoj leži na podu napustio kamp te je posljednjih desetak dana proveo dajući intervjue za razne medije u kojima pokušava iskoristiti svoj trenutak i kapitalizirati ovu situaciju na određeni način, piše Fightsite.hr. Pod kapitalizirati mislimo na iskoristiti trenutak trenutačne slave, a možda se i pozicionirati kao sljedeći McGregorov boksački protivnik.

   

  U utorak su se putevi McGregora i Maglinaggija sreli upravo na svečanom otvaranju tjedna koji će kulminirati najbogatijim boksačkim mečem u povijesti tog sporta. Iako se s dostupnih video snimki ne može točno razaznati o čemu su pričali, jasno je kako McGregor Malignaggiju poručuje da “preboli ono što se dogodilo”, a bivši svjetski prvak mu prijeti.

   

  “Možeš se kladiti da ćemo, kladi se u što god hoćeš da ćemo jebeno to odraditi”, vikao je vidno uznemireni Irac na što je Malignaggi odgovorio:

  “Sjeti se što sam ti rekao kada budeš odustajao kao kuja u subotu. Ponesi svoja muda pičkice.”

  Da ne dođe do fizičkog sukoba, a izgledalo je kao da bi se upravo to moglo dogoditi, McGregorovo osiguranje je odvuklo slavnog UFC prvaka u drugom pravcu, a Malignaggi je ostao s nekoliko pripadnika sedme sile kojima je pokušao objasniti što se točno dogodilo i zašto su se opet sukobili. Malignaggi je u biti ponovio više manje sve što je i govorio u intervjuima posljednjih dana pa njegove riječi nećemo ponovno prenositi.