Screenshot / Instagram
NAJIŠČEKIVANIJI DVOBOJ

VIDEO: NAJPOPULARNIJI BORAC DANAŠNJICE NA SVOJ NAČIN NAJAVIO OKRŠAJ KOJI BI MOGAO PORUŠITI REKORDE GLEDANOSTI Pogledajte jezivi video Conora McGregora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. kolovoz 2018. 11:31

I dok je UFC borbu Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora najavio “nabrijavajućim”, ali produkcijski standardnim video uratkom, irska mega zvijezda je vijest objavila u svom orginalnom stilu.

Spektakularan meč između neporaženog prvaka lake kategorije Nurmagomedova i bivšeg dvostrukog prvaka McGregora postao je služben sinoć na press konferenciji koju je UFC organizirao u Los Angelesu, prenosi Fight Site.

MMA borba godine održat će se 6. listopada na UFC 229 priredbi u Las Vegasu. Prema procjenama stručnjaka ovo bi mogla biti borba koja će porušiti sve rekorde gledanosti kada pričamo o jednom UFC-ovom eventu.

Istovremeno dok je UFC čekao kraj press konferencije kako bi video najavom otkrili veliku vijest, “The Notorious” je putem Instagrama objavio misteriozni i mračni video koji ne pokazuje mnogo, ali jasni je znak da se kralj PPV-a vratio.

McGregor se u UFC-u nije borio od studenog 2016. kada je na UFC-u 205 osvojio pojas lake kategorije, sada u rukama Nurmagomedova.

Linker
26. travanj 2024 16:03