Screenshot
VELIKA LJUDSKA GESTA NOVOG PRVAKA

VIDEO: NANIO JE VELIKOM FEDORU NAJTEŽI PORAZ U KARIJERI, ALI OVE SU RIJEČI ODJEKNULE JAČE OD NOKAUTA! 'Neka cijela dvorana pozdravi ovog čovjeka!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. siječanj 2019. 12:19

Ryan Bader je s puno poštovanja prema Fedoru Emelianenku prokomentirao svoje osvajanje pojasa Bellatorovog teškaškog prvaka, nokaut pobjedom upravo protiv ruske legende.

Nije dugo trajala borba Badera i Emelianenko. Pola minute su se borci pogledavali i tražili distancu, a onda je sve završilo u par sekundi, tj. nakon prvog upućenog ozbiljnog udarca. Taj je uputio Bader, sjeo je direktno na bradu Emelianenka i brzo je sve bilo gotovo. Bader je došao do pobjede kojom je osvojio Grand Prix turnir i teškaški pojas, prenosi Fight Site.

“Htio bih za početak da cijela dvorani pozdravi ovog čovjeka. Ja sam večeras imao dobru noć, no njegova karijera je prava priča. Jedan je od najvećih koji su se ikad bavili ovim sportom i čast mi je samo biti s njim u kavezu. Osvojiti teškašku titulu borbom protiv njega je velika stvar”, rekao je Bader odmah nakon pobjede.

Pojasu poluteške kategorije sada je pridodao ovaj, koji dugo nije imao svog vlasnika. Nadamo se kako će ovog puta brže doći do iduće borbe za teškašku titulu, no Bader ima još jednu. Zbog toga je upitan namjerava li braniti obje ili će jednu napustiti.

“Svakako da želim braniti oba pojasa, ukoliko to bude moguće”, odgovorio je Bader, prvi istovremeni Bellatorov prvak dvije divizije.

Pojas u poluteškoj kategoriji sada nije branio već duže od godinu dana. Srećom po njega, situacija u kategoriji je takva da se nije pojavio puno izazivača, no svakako bi iduću borbu trebao odraditi do 93 kilograma. Što se tiče protivnik, Vadim Nemkov trenutno nekako djeluje kao jedina prava izazivačka opcija. Bilo bi sjajno vidjeti tu borbu.

Linker
24. travanj 2024 21:00