Screenshot

PREVARIO SVE PROGNOZE

VIDEO: NEUNIŠTIVA LEGENDA PONOVNO RAZVALJUJE FOKUSERE Čudesan oporavak Cro Copa potvrđuje i ova snimka iz njegove dvorane! Mlati do iznemoglosti

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.07.2018. u 08:03

 • Mirko Filipović već je neko vrijeme u dvorani, gdje radi na svemu što mu trenutno fizičko stanje dozvoljava. No, svakim danom sve mu je bolje, što možemo vidjeti i kroz novi video objavljen na Instagramu, piše Fight Site.

  U novom videu na red je došao lakši boksački trening, gdje Mirko kombinira udarce i kretanje prema naprijed. Sjajno je vidjeti kako nešto, budući da se čini kako mu operirana noga dobra podnosi ovako nešto i sve je ovo samo dokaz onoga čemu je malo tko vjerovao. Toga da će se Cro Cop vratiti puno brže nego što prognoze govore, a u što je on bio uvjeren. Uostalom, on pozne svoje tijelo bolje od bilo koga.

  Pogledajte kako izgleda iduća faza u Mirkovom oporavku, za kojeg vjeruje kako će proći u najboljem redu te da će do kraja godine odraditi planiranu borbu protiv Roya Nelsona te se umiroviti posljednjeg dana ove godine u Japanu.

   

  Iz drugih medija