Screenshot
ŠTO SVE LJUDIMA PADNE NAPAMET

VIDEO: NEVJEROJATAN RASPLET PRIČE U KOJU JE ZBOG VELIKOG SRCA UVUČEN I SLAVNI AMERIČKI HRVAT Dječak koji je ganuo svijet zapravo je besramna prevara?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2017. 15:04

Emotivni video mladog Keatona Jonesa u kojem priča kao žrtva sveprisutnijeg ‘bullyinga’ u vrlo je kratkom roku postao viralan. Pomoć i poruke podrške pristižu mu sa svih strana, a posebno se ističu one koje dolaze iz MMA zajednice uključujući i našeg teškaškog prvaka Stipu Miočića.

Nažalost, poznati Bellatorov kick bokser Joe Schilling tvrdi da se radi o prevari i da su svi oni koji su uplatili novac na račun ovog dječaka, zapravo žrtve besramne prevare. A navodno je u nekoliko dana na posebno otvoren račun skupljeno gotovo 60 tisuća dolara.

Schilling je, naime, stupio u kontakt s dječakom i njegovom majkom kako bi Keatona odveo na Bellatorovu priredbu te kako bi ga upoznao s borcima i malo razveselio. No, njegova majka je takvu mogućnost odbila te je htjela iskljčivo – novac! Dvije strane su krenule raspravljati kroz poruke koje je Schilling također objelodanio. U jednoj od poruka Keatonova majka se služi i rasističkim izrazima što je posebno razljutilo Bellatorovog kick boksača.

Remember last year when I said “this was the last scale I would ever buy”... well I left it in my hotel room like every other scale after the fight but I did immediately order another one when I got home. This thing really does help a lot with my weight cut. It’s always complicated and borderline dangerous so having on hand all the numbers that this provides helps out quite a bit. It tells me my total weight, percentage of water weight and even bone density. So for me it’s all about how much water I can lose SAFELY! Then how much I can put back on. If you want to get one of these for your weight loss, weight cut or even weight gains use my code CRAZY at this link http://vitagoods.com/crazy #nobaseballbatneeded ;)

A post shared by Joe Schilling (@joe_schilling) on

“Dobro dobro, svi znate da mrzim rasizam. Pogledajte što netko tko tvrdi da je Keatonova majka ima reći. Jebeš ovu kuju. Ovo može biti i lažan profil koji se pretvara da je njegova mama. Ali ovo je osoba koja skuplja dobrovoljne priloge i treba je prokazati”, stoji u Schillingovoj poruci.

Isti borac je snimio i video u kojem upozorava na prevaru.

I poznati TMZ se osvrnuo na moguću prevaru koja se skriva iza mladog Keatona Jonesa. Prvi račun otvoren na GoFundMe servisu pod nazivom “Stanite uz Keatona” više ne prima donacije nakon što su stopirane daljnje uplate, a na račun je prikupljeno gotovo 60 tisuća dolara.

Vrlo brzo je otvoren i drugi račun koji sakuplja sredstva za Keatonov božićni poklon, ali je, kako javlja TMZ i taj račun zatvoren od strane GoFundMe servisa jer se sumnja na prevaru.

Linker
11. travanj 2024 07:02