Screenshot
TRZAJ IZ KOLJENA

VIDEO: OVO SE VIĐA UGLAVNOM U FILMOVIMA, POGLEDAJTE UDARAC ŽIVOTA ISKLESANOG 'JOKERA' Impresivno rušenje već su proglasili nokautom godine!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. ožujak 2019. 09:31

Aleksandar 'Joker' Ilić ostavio je Poljacima najbolju moguću poruku tijekom svog prvog KSW nastupa. Joker je brutalno nokautirao jednu od najvećih poljskih zvijezda, utišao prepunu dvoranu u Lodzu, a sebi donio 'skalp' karijere i nokaut godine, piše Fight Site.

30-godišnji srpski borac je prve dvije runde imao velikih problema s nadmoćnim hrvanjem svog protivnika. Ipak, pametno je radio dok se nalazio u nezavidnoj poziciji, sačuvao je snagu te je završio borbu čim mu se pružila prilika. I to je napravio na više nego atraktivan način.

Joker je na početku treće runde povukao high kick i to na takav način da ga njegov protivnik nije niti vidio. U pravom karate stilu podigao je lijevu nogu, a onda trzajem iz koljena poslao udarac točno u glavu svog protivnika. Za Damiana Janikowskog nakon tog nije bilo spasa i borac iz beogradskog Ahileja mogao je početi slaviti pobjedu.

Pogledajte kako je to napravio.

Linker
20. travanj 2024 07:18