screenshot youtube
VELIK DIO NAVIJAČA TEK DOLAZI

VIDEO: POGLED IZBLIZA NA CIJELI KONTROLIRANI KAOS U LAS VEGASU Conor predstavio i svog sina, a sam kraj posvećen je otvorenom treningu uoči spektakla

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2018. 20:10

Četvrta epizoda prati većinu sudionika glavnog programa pa tako možemo popratiti Michelle Waterson, Anthonya i Sergia Pettisa, Tonya Fergusona i Derricka Lewisa. Conora McGregora smo ovog puta vidjeli u obiteljskom okruženju te je predstavio i svog sina, a sam kraj epizode posvećen je otvorenom treningu te smo imali priliku vidjeti kako je sve tamo izgledalo iz drugog kuta, prenosi Fight site.

Nakon četvrte epizode, koja je prošla u trenutku, ispred nas je i peta, čija je glavna tema press konferencija održana u četvrtak. Ipak, prije toga imamo događanja s medijskog druženja preostalih sudionika eventa, gdje je najveća atrakcija bio Tony Ferguson, koji je pokazao svoje ožiljke te je sebe nazvao kolekcionarom istih.

Popratili smo kratko sučeljavanja s tog događanja, a sam kraj donosi centralni događaj četvrtka, press konferenciju na kojoj Conor i Khabib ipak nisu bili zajedno. Imamo priliku vidjeti Khabibovo napuštanje dvorane te koji je komentar dao, kao i sam dolazak Conora McGregora.

Linker
23. travanj 2024 22:15