Screenshot (Instagram)
PRVA REAKCIJA

VIDEO: PORAŽENI PROTIVNIK MIRKA FILIPOVIĆA SE JAVIO NAKON PREKIDA KOJI JE UZROKOVAO NEGODOVANJE TRIBINA Evo kako je Martinez reagirao na odluku suca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2018. 18:43

Roque Martinez nije mogao osjećati ništa osim razočarenja s obzirom na ishod njegove borbe protiv Mirka Filipovića. Ipak, 32-godišnji teškaš iz Guama prihvatio je poraz bez izgovora.

Martinez se s legendarnim Cro Copom obračunao na Rizin 13 priredbi u Japanu. Borba u kategoriji do 110 kilograma završila je nakon pet minuta prve runde i to odlukom doktora koji Martinezu nije dopustio da nastavi meč zbog posjekotine koju je zaradio od Filipovićevog udarca laktom, piše Fight Site.

Martinez se nakon borbe u kratkom videu obratio obitelji, prijateljima i fanovima outem kratkog videa na društvenim mrežama.

“Trebao sam se boriti bolje”, rekao je Martinez u kratkom videu na društvenim mrežama gdje se ispričao svojoj obitelji, prijateljima i fanovima.

“Volio bih da nisu prekinuli borbu, ali što je tu je. Žao mi je. Vratit ću se i bit ću bolji. Ne treba mi utješna nagrada. Prihvaćam ovaj poraz i idem dalje. Vratit ću se.”

Linker
19. travanj 2024 17:08