Screenshot: Twitter
ŠOKIRAN KAO I SVI

VIDEO: ROY NELSON TRAŽI ZAMJENU ZA MIRKA FILIPOVIĆA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA 'Ozlijedio se, ne znam kako, no borba se neće održati...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2018. 13:05

Roy Nelson već se nalazio u Londonu, kada je saznao vijest o otkazivanju njegove borbe protiv Mirka Filipovića. Kako je ostao bez protivnika, nakon što je u potpunosti završio pripreme, tako je odlučio pokušati naći nekog zamjenskog, s ciljem da odradi bilo kakvu borbu, piše Fightsite.hr.

Nelson je jednako šokiran kao i svi, posebno jer je vijest o ozljedi došla samo nekoliko dana prije borbe. On se ipak nada bilo kakvom nastupu, što je odlučio obznaniti putem videa koji je objavio na svim društvenim mrežama.

“Kao što već znate, ovog vikenda neću se boriti protiv Cro Copa. Ozlijedio se, ne znam kako, no borba se neće održati. Želim mu brz oporavak. Ukoliko ovdje u Engleskoj postoji netko tko bi se borio protiv mene na Bellator 200 eventu, neka se javi. Tražim protivnika, možemo biti uvodna borba, možemo biti glavna, nije mi važno, došao sam se boriti”, rekao je Nelson u svom videu te je pozvao sve zainteresirane borce da se obrate Scottu Cokeru.

Nebitno oko toga tko će mu biti zamjenski protivnik, ukoliko ga pronađu, ova borba vjerojatno više neće biti zamjenska unutar teškaškog Grand Prixa, što se zapravo bila glavna motivacija Nelsonu, koji se želi vratiti u turnir iz kojeg je eliminiran porazom od Matta Mitrionea.

Linker
24. travanj 2024 21:57