Screenshot: YouTube
ZVIŽDAO MU CIJELI CLEVELAND

VIDEO: S NJIM TEŠKO SVE MOŽE SVE PROĆI SPORTSKI Overeem pred cijelom dvoranom optužio Stipu da je predao meč!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2016. 12:12

Alistair Overeem nije baš najbolje podnio poraz od Stipe Miočića na sjajnom UFC 203 u Clevelandu. Američki Hrvat je nokautom u prvoj rundi obranio pojas UFC-ove teške kategorije, ali ni ova Overeemova borba nije prošla bez repova.

Naime, već na samom početku borbe, Nizozemac je Miočića srušio u parter snažnim udarcem u glavu, primio u giljotinu i doveo Stipu u naizgled nemoguću poziciju.

Svi su očekivali da će se Miočič predati meč, ali se umjesto toga izvukao iz 'gušenja', i potom doslovno lovio Overeema po kavezu sve dok ga nije nokautirao.

Nizozemski Demolition Man je odmah nakon završetka borbe u oktogonu priznao da je Miočić bio bolji, ali odmah iznio i ozbiljnu optužbu - Miočić je tapkao i predao meč, a sudac to nije vidio!?

"Stipe je bio bolji danas. On je velik sportaš, čvrst je, uvijek se dolazi boriti. Ali, moram nešto reći o borbi… Vjerujem da, kad sam ga pogodio i srušio, i krenuo gušiti, da sam osjetio tapkanje. Sudac nije vidio i nije uskočio, pa se borba nije nastavila. Mislim da je tapkao. Mislim da sam bolji borac, ali nisam bio ovaj put", rekao je Overeem i dobio salve zvižduka u Stipinom rodnom Clevelandu.

Na ovu su priču odmah odgovorili iz organizacije UFC pustivši na velikom ekranu snimku cijele situacije. Na njoj se jasno vidi da Stipe niti u jednom trenutku nije tapkao, i da je pobjeda itekako čista.

Linker
20. travanj 2024 06:56