Screenshot
VRHUNAC KARIJERE

VIDEO: SJAJNE VIJESTI ZA VELIKOG MIRKOVOG PRIJATELJA Cro Cop hrvatsko-japanskom borcu čestitao videom, a onda je stigla vijest o novom ugovoru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2019. 12:37

Dva dana nakon što je obranio titulu teške kategorije SBC promocije te tijekom priprema za borbu koja mu slijedi u Japanu, Satoshi Ishii službeno je potpisao ugovor s poljskim KSW-om, u kojem bi ove godine trebao debitirati, javlja Fight Site.

Hrvatsko-japanski borac uistinu živi svoje snove otkako je u Zagrebu. Borbe mu samo dolaze jedna za drugom, a on redovno upisuje uvjerljive pobjede. Posljednju je ostvario u subotu, kad je u Somboru obranio SBC titulu teške kategorije, a već za manje od dva tjedna slijedi mu nastup u Japanu. Na subotnjoj pobjedi protiv Rodriga Buge Carlosa (prekid u drugoj minuti) mu je čestitao i veliki prijatelj Mirko Filipović objavom njegove borbe na Facebooku.

Nedavno smo pisali o njegovom sastanku s predsjednikom KSW-a, Martinom Lewandowskim, kad je Ishii otkrio da su dogovorili neke sjajne stvari. Te sjajne stvari su sad i službene.

Zlatni olimpijac potpisao je ugovor na više borbi s KSW promocijom. Poljaci su to otkrili putem svog službenog medijskog glasila, da bi se nakon toga ista vijest pojavila na njihovim društvenim mrežama. Zanimljivo, negdje je kod te vijesti označen KSW 47, koji se održava 23. ožujka. Ipak, pomalo je nerealno očekivati da bi se Ishii mogao tamo naći, budući da bi mu to onda bila treća borba u tek nešto više od mjesec dana.

Nedavno smo otkrili i kako je KSW potpisao ugovor o suradnji s SBC-om, čiji je Ishii prvak pa se možda i tu može pronaći neka poveznica. Osim toga, član KSW-a je nedavno postao i Aleksandar Ilić, što je samo dodatan znak kako Poljaci ozbiljno pucaju na srpsku scenu. Tu bi vjerojatno mogli profitirati hrvatski borci, Roberto Soldić koji je prvak velter kategorije te Antun Račić, vjerojatno glavni kandidat za napad na pojas u bantamu.

U svakom slučaju, drago nam je vidjeti kako Ishiijeva karijera ide u jako dobrom smjeru. Bori se često, potpisuje vrijedne ugovore te uvjerljivo pobjeđuje. Iako mu je već 32 godine, izgleda kao da su njegovi najbolji dani tek ispred njega.

Linker
20. travanj 2024 02:40