Screenshot / YouTube
BRUTALAN KRAJ BORBE

VIDEO: STRAŠAN NOKAUT OBILJEŽIO BORBU ZA UGOVOR S UFC-OM Pogledajte udarac o kojem se najviše priča već na početku nove sezone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2018. 10:30

Ovog tjedna krenulo je emitiranje 28. sezone Ultimate Fightera, u kojoj se natječi borci teške i borkinje perolake kategorije. Već u prvoj epizodi vidjeli smo sjajnu završnicu borbe, a sada ju i vi imate priliku pogledati.

U prvoj epizodi sastali su se bivši član Glorya te u ovoj sezoni član tima Kelvina Gasteluma, Maurice Greene i borac kojeg je Gastelum odabrao za njega, Przemyslaw Mysiala iz tima Roberta Whittakera. Gastelum je računao kako će Greene uspjeti zadržati ovog sjajnog grapplera na nogama i iz tog razloga je odabrao taj duel za prvu borbu ove sezone. Ukoliko se “po jutro dan poznaje”, napravio je dobar potez.

Vidjeli smo pravi teškaški okršaj, onakav zbog čega veliki broj fanova upravo najviše preferira tu kategoriju borilačkog sporta. I vidjeli smo jednog borca koji izgleda opako i spremno za UFC, a to je Maurice Greene, borac koji je velik, snažan i ubojit. 32-godišni “The Pirate” ima ogromno borilačko iskustvo i to se vidjelo, unatoč tome što je protiv sebe zapravo imao najiskusnijeg borca showa, ako ćemo gledati po odrađenim MMA borbama, prenosi Fight Site.

Ispod teksta nalazi vam se sažetak u kojem možete vidjeti kako je Greene, koji je posljednju borbu prije showa odradio u LFA promociji, gdje je poražen od novog UFC člana Jeffa Hughesa, osigurao svoje mjesto u polufinalu te se može pripremati za ono što mu slijedi u polufinalu. Dakle, nakon ovog nastupa je ostao samo jednu borbu od velikog nastupa 30. studenog na finalu.

Linker
23. travanj 2024 12:26