Screenshot Instagram
POSLAO JASNU PORUKU

VIDEO: 'NEMA ŠANSE DA SE TO DOGODILO' Nelson nakon revanša iznio teške optužbe! Amerikanca posebno iznenadila jedna odluka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2019. 11:28

Za suce nije bilo nikakve dvojbe i Mirko Filipović je jednoglasnom odlukom u Uncasvilleu svladao Roya Nelsona za svoju 38. profesionalnu pobjedu u slobodnoj borbi.

No zato je dvojbe bilo kod američkog teškaša koji je još za vrijeme proglašavanja pobjednika bio uvjeren da će sudac podići njegovu ruku, a čak ju je i u jednom trenutku sam podigao kako bi dao do znanja tko je bio uspješniji u velikom revanšu.

Jednom kada je pročitana odluka po kojoj je jedan sudac dodijelio Cro Copu sve tri runde, a prestala dvojica dvije, 'Big Country' je u nevjerici širio ruke i prosvjedovao pred američkom publikom.

"Roy je čvrst kao i uvijek. On je snažan, jak udarač. Bilo je ovo više mentalno nego fizički teži dvoboj. Naravno da sam bio umoran u trećoj rundi, baš kao što je bio i on. Mentalno je uvijek teško ući u revanš kada izgubiš prvi meč", bila je prva reakcija hrvatskog veterana čije su riječi veliki pljeskom pozdravili i gledatelji u Mohegan Sun areni.

Američki teškaš ipak nije imao tako lijepe riječi nakon dvoboja te je u obraćanju preko Instagrama tvrdio da je pokraden...

"Pozdrav, javljam se odmah nakon borbe s Cro Copom. Ako ste gledali, vidjeli ste da sam pobijedio, ali suci su pogriješili. Jedna sudac je bodovao meč s 30:27, a nema šanse da se to dogodilo. Ne znam, možda sam u zabludi zbog udaraca, ali želim se zahvaliti svim navijačima i trening partnerima jer smo se namučili u pripremama za ovu borbu", poručio je Nelson.

Linker
25. travanj 2024 08:19