Screenshot: Twitter
BORBA VEČERI

VIDEO: U BROOYKLNU GLASNO PROSLAVILI POBJEDU CERRONEA Pogledajte kako je američki veteran dovršio jednu od najboljih borbi u UFC-u

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2019. 14:14

Barclays Center u Brooklynu vrlo glasno je proslavio pobjedu Donalda Cerronea nad Alexanderom Hernandezom. UFC-ov višestruki rekorder odradio je pravu “kliniku” u kavezu, ali najimpresivnija je ipak bila sama završnica, piše Fighsite.hr.

Hernandez je krenuo kako je najavio, s ciljem da brzo završi veterana, ali Cerrone je potvrdio kako kod njega izraz veteran ima smisla jedino po broju odrađenih borbi. Primio je nekoliko udaraca, no to kao da ga je dodatno uključilo u borbu. Krenuo je onako kako zna te ja zapravo odradio jednu od svojih najboljih borbi u UFC-u. A među njih 30 takav naziv uistinu puno vrijedi.

Raznovrsne kombinacije, pravovremeni udarci, odlično kretanje, sve to bilo je ono na što Kaubojev mladi protivnik nije imao odgovora. Negdje sredinom druge runde otvorila se rana pokraj Hernandezovog oka, a Daniel Cormier je s komentatorskog mjesta rekao kako je desni high kick ono će završiti borbu. Upravo to je Cerrone izveo nekih minutu kasnije, u maniri svojih već poznatih sličnih udaraca. Ono što je nakon toga odradio na podu je zapravo bilo samo dovršavanje posla do prekida borbe.

Pogledajte kako je izgledala završnica koja je Cerroneu, osim bonusa za borbu večeri, osigurala bonus za najbolju izvedbu, čime je on postavio još jedan značajni UFC rekord.

Linker
16. travanj 2024 09:16