Screenshot / Instagram
PROGNOZE U UFC-u

VIDEO: UGLEDNI UFC-ov ANALITIČAR NAJAVIO DA ĆE CONOR NOKAUTIRATI KHABIBA U DRUGOJ ILI TREĆOJ RUNDI Kladionice se ne slažu, a dvoboj je sve bliži

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2018. 20:38

Kladionice su dale svoj sud, a on glasi da je Khabib Nurmagomedov priličan favorit u okršaju protiv Conora McGregora na UFC-u 229.

To je prvi put da je Irac “underdog” još od meča protiv Josea Alda prije nekoliko godina, kada je i postao UFC prvak. A svi znamo što se tada dogodilo kada mu “matchmakeri” nisu vjerovali i koliko je meč protiv Brazilca u konačnici trajao, prenosi Fight Site.

Ipak, analitičari se slažu kako je Nurmagomedov stilski “prava noćna mora” za “Notoriousa”, a ne treba niti smesti s uma da su iza McGregora dvije godine izbivanja iz Octagona. Posljednji meč u UFC-u je odradio još 2016. protiv Eddieja Alvareza. Boksački izlet s Floydom Mayweatherom mu tu ne bi trebao biti od prevelike pomoći.

Pitanje koje se postavlja glasi: Kako glavni meč UFC-a 229 prognoziraju vodeći svjetski MMA analitičari?

Odgovor jest: Prilično suprotno od onoga što kažu kladionice!

Jedan od onih koji vjeruje u McGregora, a ne daje prevelike šanse Nurmagomedovu u njihovom međusobnom obračunu jest Englez Dan Hardy.

Bivši UFC-ovac već godina radi kao UFC-ov analitičar i stručni komentator tijekom nekih TV prijenosa, a istaknuo se i kroz vrlo pedantne i smislene analize većih PPV mečeva koje redovito odrađuje u jednom UFC-ovom magazinu.

Gostujući u jednom borilačkom podcastu prije nekoliko dana, Hardy je vrlo pažljivo analizirao dvoboj McGregor vs. Nurmagomedov te je u konačnici dao svoj sud. A on kaže kako će Irac nokautirati Rusa u drugoj ili trećoj rundi.

“Outlaw” smatra da će Nurmagomedov zasigurno uspjeti barem jednom srušiti McGregora na parter, ali ne vidi kako bi ga mogao tamo završiti. U konačnici će se Irac uspjeti dići ponovno na noge i nastaviti meč u stojci.

Opetovani pokušaju rušenja bi, prema Hardyju, trebali izmoriti Rusa, koji će u konačnici sve slabije parirati McGregoru na nogama. Na kraju Hardy predviđa novi nokaut za bivšeg dvostrukog UFC prvaka.

Čitavu analizu i prognozu poslušajte u videu:

Linker
16. travanj 2024 10:06