Screenshot: Youtube
BELLATOR 191

VIDEO: USPJEŠAN DEBI ZA ČETIRI BELLATOROVA DEBITANTA Pogledajte najbolje trenutke eventa u Newcastleu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2017. 00:15

U Newcastleu je održan posljednji Bellatorov event u 2017. godini, a na njemu je uspješno slavilo četvero debitanata, od toga troje s UFC iskustvom, piše Fightsite.hr.

U prvom su planu naravno bili dvoje bivših UFC izazivača, koji su i našli svoje mjesto u glavnim borbama. Nakon što je jučer imao problema s vaganjem, gdje nije uspio zadovoljiti potrebnu težinu, Michael McDonald se ipak djelomično iskupio impresivnim nastupom. Protiv Petera Ligiera je dominirao prve dvije runde, a posebno je impresivno provedena promjena taktike, nakon što je krajem druge runde slomio šaku tijekom jedne serije udaraca. Tako je posljednju dionicu kvalitetno odradio kontrolu i zasluženo slavio.

Letourneau je također bila uvjerljiva i to protiv Kate Jackson, renomirane britanske borkinje, koja je pokušala doći i do UFC-a preko Ultimate Fightera, no unatoč nelošem nastupu joj ugovor nije bio ponuđen. Kanađanka je odradila sve kako je bilo potrebna i njena pobjeda je apsolutno zaslužena i uvjerljiva.

Prva dvije borbe glavnog programa donijela su dva prekida. Bivši protivnik Stipe Miočića, Phil de Friesa, u prvoj je rundi prekidom savladao iskusnog Jamesa Thompsona, dok je impresivan debi odradio Muhammad Yahya, prvi borac iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji nastupa na ovako visokom nivou.

Linker
19. travanj 2024 12:34