Screenshot

U DRUŠTVU SA SNOOPOM

VIDEO: VELIKA NADA IZAZVALA SKANDAL NAKON USPJEHA KARIJERE Zadivio čitavi svijet, pa potpis za UFC proslavio zapalivši divovski 'smotuljak'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.07.2017. u 14:48

 • Sean O’Malley impresionirao je Danu Whitea svojom borbom u showu Dana White’s Tuesday Night Contender Series, nakon čega je odmah dobio UFC ugovor, no Whiteu se vjerojatno neće svidjeti način na koji je on taj ugovor proslavio, piše Fight Site.

  O’Malley je impresionirao načinom borbe te načinom na koji je nokautirao svog protivnika, a osim White je prilično oduševljen momkom bio i Snoop Dogg, koji je komentator borbi unutar showa, zajedno s Urijahom Faber. O’Malley mu se toliko svidio da ga je pozvao na druženje nakon showa.

   

  Momak kojeg mnogi vide idućom velikom UFC zvijezdom je poziv prihvatio, a kako im je bilo najbolje svjedoći video koji se pojavio, na kojem Sean s ekipom, unutar koje je i Snoop, dijeli zapaljeni smotuljak. Pitanje je kako će Dana White reagirati na ovo, iako po novom marihuna nije zabranjena u slučaju kada borac nema ugovorenu borbu.

   

  Tagovi