Screenshot (Twitter)
SRAMOTNO PONAŠANJE

VIDEO: VELIKA ZVIJEZDA BORILAČKOG SPORTA NA ŽESTOKOM UDARU KRITIKA Dogovorio spektakularan meč, pa po ulicama ismijavao beskućnike

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 14:34

Uznemirujuće snimke pojavila su se na društvenim mrežama, a objavljene su od strane Khabiba Nurmagomedova. Naime, UFC-ov prvak lake kategorije i njegov bratić Abubakar Nurmagomedov ismijavali su se beskućnicima na ulicama New Yorka.

U pitanju su tri snimke koje su prema informacijama, u obliku Insta Storya, bile objavljene od strane Khabiba, da bi vrlo brzo bile uklonjene, ali ne toliko brzo da ih nitko ne stigne spremiti i objaviti drugim kanalima. Na njima vidimo kako Abubakar plaća beskućnicima da rade sklekove, dok Khabib sve to snima i glasno se smije tim postupcima, javlja Fight Site.

Na snimkama se nalaze dva različita beskućnika, što je znak da su Nurmagomedovi odradili malo dulju zabavu. Zanimljivo, u pitanju su ulice New Yorka, no ne znamo zašto su se oni tamo nalazili, budući da treniraju u Kaliforniji. Abubakar se inače priprema za nastup na PFL 2 eventu, nakon što u prvom nastupu nije uspio upisati pobjedu.

Čini se kako je ovo križ koji će Khabib morati nositi nakon što je ugovorio borbu protiv Conora McGregora. Sada je ipak u centru pažnje i morati će paziti što radi. Osim ako ne smatra da ovime nije napravio ništa krivo, a to bi onda tek bio problem.

Linker
17. travanj 2024 08:45