Screenshot
IMPRESIVNO

VIDEO: ZASTRAŠUJUĆE! POGLEDAJTE JEDAN OD NAJBRUTALNIJIH NOKAUTA GODINE Nevjerojatno da je nakon ovakve zastrašujuće atrakcije ostao 'kratkih rukava'

Gilbert Burns izveo je najbrutalniji nokaut UFC eventa u Glendaleu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2018. 13:21

Drugi borbu za redom Gilbert Burns došao je do pobjede “walk off” nokautom, a ovog puta je to napravio protiv Dana Moreta. Način na koji je Moret pao nakon posljednjeg udarca samo još više pojačava dojam cijele izvedbe.

Gilbert Burns došao je 2014. godine u UFC kao grappler, ujedno i trener partera Vitora Belforta, piše Fight Site. Bio je to borac koji je imao neke nokaut pobjede, no u UFC-u je odmah startao kao borac čija je glavna taktika bila što prije odvesti borbu u parter. I to mu je jako dobro, budući da je slavio u tri od četiri prve UFC borbe u kojima je nastupio, od toga čak tri puta polugom na ruci.

Ipak, u rujnu 2016. godine dolazi do poraza od Michela Prazeresa, i Durinho odlučuje kako će nešto promijeniti u svom načinu borbe. Počinje s Henryem Hooftom raditi na svom stand upu i brzo su se vidjeli prvi rezultati. U rujnu 2017. godine godine, od strane Gilbertovog krošea stradao je Jason Saggo. Bio je to “walk off nokaut” u stilu Marka Hunta.

No, ovo iz Glendalea izgleda još bolje. Dana Moreta je riješio sjajnom kombinacijom udaraca, da bi dojam još brutalnijim učini Moretov pad, gdje se još dodatno udario sam u svoje koljeno. Sve to za 14-2 profesionalni skor Gilbert Burnsa i 5-2 u UFC-u. Uz potencijal za sve bolje rezultate, posebno ako njegova stojka nastavi ovako izgledati.

Jedino je nevjerojatno da je za ovo ostao bez bonusa…

Linker
21. travanj 2024 21:10