Screenshot: Youtube
NISU SVI ODUŠEVLJENI

VIDEO: ZLOČESTI DEČKO BORILAČKOG SVIJETA ŽESTOKO OPLEO PO MIOČIĆU Ne znam što je vama tu dobro?! Stipe je spor i nema rad nogu ni dinamiku!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2017. 15:11

Stipe Miočić uzvratio je Junioru dos Santosu za poraz otprije 29 mjeseci i tako obranio naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji u Dallasu. Borba je trajala svega dvije minute i 22 sekunde, a još uvijek se naveliko analizira od raznih stručnjak pa su svoja mišljenja dali i bivši MMA borac, a danas analitičar Chael Sonnen te također poznati MMA borac Gilbert Melendez.

"Ja sam prijatelj sa Stipom, ali ovdje moram raditi svoj posao. Ja stvarno ne znam što je to tako dobro kod Stipe. Nije previše brz, njegov rad nogu nije impresivan, nije dinamičan borac. Ono što hoću reći je to da ide naprijed s jednostavnim kombinacijama. Ima jako tvrdu bradu, ali nije previše velik za kategoriju. Dobar je u hrvanju, ali ga nikada ne upotrebljava. I zato se pitam zašto on pobjeđuje?", rekao je Chael Sonnen pa nastavio:

"Kreće se prema naprijed! Pokazuje nam da su takvo kretanje i pritisak ključni za pobjeđivanje. Ima mnogo samopouzdanja, ide prema naprijed s jednostavnim kombinacijama. Nema tu previše impresivnih stvari. Ali ide naprijed i odrađuje posao. Iskreno, iznenađen sam što je ovoliko uspješan", zaključio je Sonnen s kojim se ipak nije složio Gilbert Melendez.

"Mislim da je Stipe od početka zauzeo centar Octagona i zagospodario. Dos Santos mi je izgledao kao da previše oklijeva, ima on i mnogo teških mečeva iza sebe. Vratimo se Stipinim posljednjim protivnicima Werdumom i Overeemom. To su momci koje je jako teško pobijediti, a Stipe ih je nokautirao u prvoj rundi. Ja mislim da je fantastičan. Ono što on donosi je strašan rad, on je jedan od boraca koji najviše rade. Kada se tako dobro pripremate, onda imate mnogo samopouzdanja."

Linker
18. travanj 2024 05:24