YouTube screenshot
USKORO U AKCIJI

VRAĆA SE NAJVEĆA UFC-OVA ZVIJEZDA! McGREGOR POTVRDIO PREGOVORE 'Držim formu i bit ću spreman kad dođe vrijeme'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2019. 10:59

Conor McGregor potvrdio je kako je u pregovorima s UFC-om za borbu u srpnju. Nije definirao ništa više od toga, ali je potvrdio kako se nešto odvija po tom pitanju, piše Fight Site.

McGregor je dobio čast biti predvodnik parade za Dan Sv. Patricka u Chicagu, gdje se jako dobro zabavljao. Budući da je bio raspoložen, priliku je iskoristio jedan novinar, koji ga je upitao može li dati kratku izjavu po pitanju njegovog eventualnog idućeg MMA nastupa.

“Mogu vam potvrditi kako smo trenutno u pregovorima i da ciljamo na srpanj, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ja radim cijelo vrijeme na tom da budem spreman. Jutros sam odradio sve prema mom programu, the McGregorFast programu i to u hotelskoj sobi. Držim formu i biti ću spreman kad dođe vrijeme”, rekao je Conor, usput iskoristivši priliku za reklamu svog novog poslovnog pothvata.

Screenshot: Instagram

UFC bi u srpnju vjerojatno trebao organizirati dvije priredbe. 6. srpnja održati će se UFC 239, već tradicionalni event u sklopu International Fight Weeka, a ako ćemo suditi po prošlim godinama, možemo očekivati UFC 240 tri tjedna kasnije. Ne sumnjamo kako UFC ima viziju borbe svoje najveće zvijezde na prvom spomenutom eventu, budući da International Fight Week zapravo predstavlja njima najveći datum u godini.

Prošle je godine u sklopu istog organiziran UFC 226, predvođen Stipom Miočićem i Danielom Cormierom, a također su tih datuma organizirati i jubilarni UFC 100 i UFC 200, eventi koji se nalaze među nekoliko najuspješnijih u UFC povijesti.

Linker
19. travanj 2024 15:02