Tonci Plazibat / CROPIX / CROPIX
VELIKO IME U GLAVNOM GRADU

ZAGREBE, PAZI SE, DOLAZI 'ZVIJER' Američka 'mrcina' stiže na spektakl Kutije šibica, obećao nezaboravan show...

Piše: Dean BauerObjavljeno: 23. prosinac 2016. 19:22

U drugoj polovici siječnja (21. I) u zagrebačkoj Kutiji šibica planiran je borilački spektakl pod imenom Munja Fighting Championship - MFC, na koji je dolazak najavio legendarni borac Robert Malcolm Sapp Jr., poznatiji kraće kao Bob Sapp.

Štoviše, Sapp je na društvenim mrežama već najavio svoj dolazak u hrvatsku metropolu uz poruku,“Zagrebe, Zvijer dolazi” te obećanje da će ovdje prirediti nezaboravan show. Sapp je američki profesionalni hrvač, glumac, komičar i bivši igrač američkog nogometa, ponajprije poznat po kickbox i MMA karijeri.

Iako je njegova borilačka karijera završila, još uvijek je veliki ljubimac javnosti i medija, a posljednjih godina angažiran u brojnim televizijskim projektima te kao promotor MMA borbi diljem svijeta. Njegov boravak u Zagrebu kao i nastup na MFC-u trebalo bi cijelo vrijeme pratiti nekoliko američkih i japanskih TV kuća.

Dubrovnik, 161211.
U petak 16. prosinca, dvorana Gospino polje u Dubrovniku, ugostit je  veliki borilacki spektakl Noc Gladijatora 6. U glavnoj borbi veceri sastali su se legendarni americki gorostas Bob Sapp i lokalni majstor Maro Perak. Odrzalo se ukupno 11 borbi, njih tri odrzalo se prema K-1 pravilima, dok se kod ostalih radi o slobodnoj borbi.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonci Plazibat / CROPIX / CROPIX

Raspon cijena ulaznica za MFC 21. siječnja će biti između 100 i 1.000 kuna, a u prodaji će biti od idućeg tjedna na www.entrio.hr. Imena boraca i raspored borbi prvog Munja Fighting Championship bit će objavljeni prije Nove godine.

Linker
20. travanj 2024 10:37