Screenshot
VIDEO KOJI SVE OBJAŠNJAVA

ZASTRAŠUJUĆA PORUKA HRVATSKOM BORCU 'Ako ga pogodi čisto laktom, mogli bismo imati prvo MMA ubojstvo! To nisam osjetio u životu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2018. 18:52

Britanski novinar Jim Edwards iz MMANytta je autor polustatnog dokumentarca na temu UFC-a 220 i meča između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua koji nam slijedi za manje od dva tjedna u Bostonu.

Dokumentarni film pod nazivom “Francis Ngannou: Knockouts to Ispire – UFC 220 Documentary” donosi uvid u pripremni period Ngannoua koji je odradio u svom Parizu. Na YouTube kanalu je objavljen u nedjelju.

jgaFlnXPFXI

Film među ostalim donosi i vrlo interesatntne, do sada ne objavljene kadrove Ngannoua na treningu tijekom priprema za meč koji za ulog ima pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji. U 30-minutnom uratku se često pojavljuje i Ngannouv glavni trener Fernand Lopez.

“Kada osjetim Francisov lakat na fokuseru. On toliko snažno udara da to nikada nisam osjetio u životu. Ako Francis pogodi nekoga čisto laktom, stvarno se bojim da bi mogli imati problem. Mogli bi imati ubojstvo. Mogli bi imati situaciju gjdje jedan borac ubije drugog. Toliko je snažan i moćan”, tvrdi Lopez kada je bio upitan koliko Ngannou jako zaista udara.

“Ne želim da borba ode do odluke, želim da je on završi što prije. Ali ako ode do odluke, vidjet ćete mnoge nove stvari od Francisa. Ako ne pokaže sve kvalitete u ovoj borbi, nije problem. Pa Francis ne ide nigdje, gdje bi on otišao? Pokazati će ih u nekoj drugoj borbi jer će biti dugo ovdje”, dodaje Ngannouov trener.

Lopez smatra da bi Ngannou mogao biti najuspješniji teškaš u povijesti sporta. Što najviše želi?

“Ostavštinu! Svatko tko je pametan, grabi prema svojoj ostavštini. Francis želi pojas i želi ga obraniti što je više puta moguće, tko to ne bi volio napraviti? To je ostavština. Ti si novinar i ti želiš da te pamte kao najboljeg mogućeg novinara. Naravno da svi želimo novac, on je bitan. Ali konačni cilj je ostavština. Želimo pokazati od kuda dolazimo, da dolazimo iz Francuske, iz ove dvorane. A znate da je tu MMA još zabranjen.”

Čitav polusatni dokumentarni film pogledajte u videu:

Linker
20. travanj 2024 13:24