HONG KONG - JUNE 24: Dana White, President UFC during the Macao UFC Fight Night Press Conference at the Four Season Hotel on June 24, 2014 in Hong Kong, Hong Kong. (Photo by Jayne Russell/Getty Images)
Jayne Russell/Getty Images

NA UDARU NAVIJAČA

ZBOG KONTROVERZNOG PREKIDA PREDSJEDNIK UFC-A DANA WHITE URLAO NA SUCE 'Ubija me kada vidim da suci razj**u jednu sjajnu borbu'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.03.2019. u 10:59

 • Kontroverzni prekid iz borbe Claudija Silve i Dannyja Robertsa je izgleda poprilično naljutio Danu Whitea.

  Spomenuti dvojac obračunao se na ‘main cardu’ u subotu održane UFC-ove priredbe u londonskoj O2 Areni, a odluka suca Kevina Satakija nije samo naljutila poraženog Robertsa, prenosi Fight Site.

  Sataki se našao na udaru navijača, ali i predsjednika UFC-a, nakon što je sredinom treće runde zaustavio borbu zbog ‘verbalne predaje’. Ne bi tu postojao nikakav problem da Roberts ne tvrdi kako ničime nije dao do znanja da predaje meč, a takav su dojam stekli i mnogi koji su pratili ovaj dvoboj.

  “Sudac je to zaustavio u trenutku kad sam se već izvukao iz poluge na ruci. Ovo me izbacilo iz takta. Možda sam malo ‘zarežao’ jer me zaboljelo, ali daleko od toga da sam bio gotov”, požalio se Britanac i dobio istomišljenika u Whiteu.

  “Ubija me kada vidim da ovi suci razj**u i svojim postupkom ukradu jednu sjajnu borbu i priliku, ne samo borcu, već i navijačima”, napisao je White na Instagramu te se usput ispričao Robertsu – “Danny, toliko mi je žao”, stajalo je uz fotografiju britanskog borca.

   

  Iz drugih medija