2016 Rio Olympics - Boxing - Semifinal - Men's Super Heavy (+91kg) Semifinals Bout 262 - Riocentro - Pavilion 6 - Rio de Janeiro, Brazil - 19/08/2016. Tony Yoka (FRA) of France and Filip Hrgovic (CRO) of Croatia compete. REUTERS/Peter Cziborra FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
REUTERS/Peter Cziborra

GLADAN USPJEHA

NAJBOLJI HRVATSKI BOKSAČ NAJAVIO POHOD NA JOŠ JEDAN NASLOV 'Moj veliki neostvareni san još živi u meni! To je ambicija koja me drži od malih nogu'

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 13.03.2018. u 16:00

  • Boksački profesionalac i brončani olimpijac iz Rija 2016. Filip Hrgović, u utorak je na sastanku predstavnika Hrvatskog boksačkog saveza (HBS) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) dogovorio nastavak suradnje na projektu OI Tokio 2020. godine.

    "Moj veliki neostvareni san još živi u meni - želim osvojiti olimpijsko zlato. To je ambicija koja me drži od malih nogu. Na posljednjim Igrama nisam uspio u tome i vrhunska je stvar što sada i profesionalci mogu u borbu za olimpijske medalje", kazao je Hrgović izražavajući uvjerenje da će moći uskladiti olimpijsku i profesionalnu karijeru.

    "Vjerujem da ću s tom ambicijom moći uskladiti svoju profesionalnu karijeru. Nikad se ne zna što budućnost donosi, boks je rizičan sport, svjestan sam da moja karijera može završiti sutra i zato me još drži ova olimpijska ambicija. Budem li zdrav, nema razloga da ne nastupim u Tokiju. Veselim se novom pokušaju ostvarenja svoga sna i vjerujem da ću ga iz drugog pokušaja i ostvariti", zaključio je Hrgović na sastanku kojemu su pored glavnog tajnika HOO-a Josipa Čopa i ravnatelja Odjela za unaprjeđenje razvojnih programa Nevena Šavore nazočili dopredsjednik HBS-a  Mladen Mikolčević, glavni tajnik Marko Marović te direktor reprezentacija Željko Mavrović.

    Iz drugih medija