Screenshot
MIOČIĆ KRATAK I JASAN

NAJJAČI HRVAT NA SVIJETU EKSPRESNO I EFIKASNO ODGOVORIO UFC-OVOM PRVAKU 'Dok sam se ja borio s požarima ti si se odlučio boriti s njim...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2019. 11:51

Nakon što je Cormier iznio tri razloga zašto se neće boriti protiv Stipe Miočića, nije se dugo trebalo čekati na odgovor bivšeg prvaka. On je to odradio vrlo efikasno, bez korištenja previše rečenica, prenosi fight site.

Kao što se možemo prisjetiti, sve je krenulo objavom videa Stipe Miočića, u kojem je otkrio kako smatra da mu Daniel Cormier duguje revanš. Trenutni teškaški prvak, koji je Miočića savladao u srpnju prošle godine, odlučio je odgovoriti putem Twittera. Razlog za njegovu reakciju bio je sve veći broj fanova koji su ga označavali kod podjele spomenutog videa. On je iznio tri razloga zašto se ne želi boriti protiv Miočića.

Naravno, Miočić je osjetio svoju dužnost odgovoriti i na to, posebno jer smatra kako Cormier nije iznio istinitu tvrdnju.

“DC, moja guzica se ponudila boriti protiv tebe na UFC 230, 3. studenog u Madison Square Gardenu. Umjesto toga, borio si se protiv Lewisa, dok sam se ja borio s požarima”, napisao je Miočić u svojoj Twitteru objavi, uz podjelu Cormierove.

Ovo što je Miočić naveo zapravo je poznato. Cormier je tada objasnio kako je prihvatio borbu protiv Lewisa, jer smatra kako se za njega ima vremena pripremiti, dok je Stipe Miočić opasniji protivnik te nije bio spreman prihvatiti borbu protiv njega tri tjedna prije održavanja. Miočić još uvijek zahtjeva tu borbu i nije spreman prihvatiti niti jednu drugu. S druge strane, Cormier kao da još uvijek čeka Brocka Lesnara oko kojeg je situacija vrlo neizvjesna.

Miočić će se vjerojatno naći u još većim problemima ako Francis Ngannou savlada Caina Velasqueza. Tada bi francuski Kamerunac vjerojatno dobio prednost i vrlo lako moguće da bi se Cormier borio protiv njega. Pobjeda nad njegovim najboljim prijateljem svakako bi bila temelj za priču koja bi se UFC svidjela. No, Miočić ne odustaje od svojih zahtjeva. On prihvaća jedino revanš. Možda mu se to na kraju i isplati, no samo da predugo vrijeme izvan kaveza ne utječe na kvalitetu njegovog nastupa.

Linker
19. travanj 2024 04:30