Screenshot: YouTube
SVE SU MU OPROSTILI

NAPOKON! SPREMA SE BORBA KOJU VEĆ DUGO SANJA CIJELI BORILAČKI SVIJET Skandalozni McGregor dobio ultimatum ako želi meč koji će porušiti sve rekorde!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. travanj 2018. 13:51

Khabib Nurmagomedov je potvrdio da njegov tim trenutno pokušava dogovoriti borbu s Conorom McGregorom. Međutim, novopečeni prvak lake kategorije postavio je Ircu jedan uvjet.

“Pregovaramo, ali ako će to sve skupa predugo trajati, onda ne želim raditi tu borbu”, rekao je neporaženi Dagestanac prije dva dana na Q&A eventu u Rusiji, piše Fight Site.

“Ako se želi boriti ove godine, onda se možemo boriti. U suprotnom, ne znam. Nećemo previše čekati. Želim se boriti s Conorom i ako je on u mogućnosti boriti se, onda ću se boriti s njim.”

Nurmagomedov je titulu osvojio prije dva tjedna na UFC-u 223 gdje je u glavnoj borbi večeri odlukom porazio Ala Iaquintu. Isti pojas McGregoru je oduzet zbog neaktivnosti budući da se u UFC-u nije natjecao već godinu i pol dana.

Duel Khabiba I McGregora definitvno je najveća borba koju bi UFC u ovom trenutku mogao organizirati, no pitanje je može li najslavniji MMA borac na svijetu uopće nastupiti u roku koji je Nurmagomedov postavio. Podsjećamo, McGregor je uoči UFC-a 223 doletio u New York i sa skupinom svojih ljudi izvršio napad na autobus u kojem se nalazio Dagestanac. Nekoliko boraca završilo je s ozljedama i Irac se zbog kriminalnih radnji 14. lipnja mora pojaviti na sudu.

Khabib je prokomentirao i potencijalni meč s Tonyjem Fergusonom, sada već bivšim privremenim prvakom i svojim orginalnim protivnikom za UFC 223 koji je zbog nesretne ozljede koljena morao otkazati nastup samo nekoliko dana prije eventa.

“Tu je i Tony Ferguson, ali čini mi se da on neće uskoro biti spreman.”

Sljedeći na listi izazivača jest trećerangirani Eddie Alvarez, no čini se da “The Eagle”nije zainteresiran za bivšeg prvaka.

“I onda imamo Eddieja Alvareza. On se želi boriti, ali tu nešto nedostaje. On tog možda je ili nije svjestan, ali njemu mogu reći da se gubi.”

Linker
19. travanj 2024 10:24