Screenshot (YouTube)
SADA JE SVE JASNO

NEMA ODMORA! VELIKI GAZDA POTVRDIO PROTIV KOGA ĆE SE IDUĆEG BORITI KHABIB 'On je broj 1 izazivač i on je taj tip. To je borba koju treba dogovoriti'

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 08. veljača 2019. 23:20

Nešto više o planovima za iduću borbu Khabiba Nurmagomedova otkrio je predsjednik UFC-a, Dana White. Rekao je kako za sada nema potvrdu da Khabib namjerava odmarati do studenog te je otkrio koju će mu borbu dogovoriti, prenosi Fight site.

Jedno od neizbježnih pitanja za Danu Whitea, na UFC 224 konferenciji za medije, bilo je po pitanju Khabiba Nurmagomedova. Kao što možete vidjeti na gore podijeljenom linku, UFC-ov prvak lake kategorije namjerava ustrajati na svom planu da se ne bori sve dok to ne budu mogli njegovi timski kolege, Zubaira Tukhugov i Abubakar Nurmagomedov. Što se tiče Whitea, on tako nešto za sada još ne smatra sigurnom situacijom.

Screenshot: YouTube

“Čuo sam za to, ali Khabib meni osobno nije rekao da će odmarati. Takve stvari čuo sam samo iz medija. Kad budem razgovarao s Khabibom, onda ćemo vidjeti što i kako te odlučiti što slijedi”, rekao je predsjednik UFC-a.

On smatra kako će se prvak boriti kada bude potrebno, no nije specificirao kad je to. Ali, zato je otkrio tko mu je protivnik na kojem će se raditi. I tu je dodao kako ne postoje nikakve dvojbe.

“Naravno da je Tony Ferguson taj koji zaslužuje tu borbu. On je broj 1 izazivač i on je taj tip. To je borba koju trebamo dogovoriti”, objasnio je.

Nakon što je borba Nurmagomedova i Fergusona prošle godine otpala po četvrti put, White je rekao da više neće pokušavati ugovoriti taj dvojac. No, gledajući na rezultate i ono što fanovi žele, može se reći kako da drugog izbora nema.

Linker
23. travanj 2024 18:30