Getty Images, Twitter screenshot / Getty Images, Twitter screenshot
DRAMA UOČI VELIKE BORBE

NEVIĐENI ŠOK ZA JEDNU OD NAJVEĆIH ZVIJEZDI UFC-A Drama slavnog borca: 'Upravo sam preživio ogromnu eksploziju u objektu odmah do moje sobe!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2017. 13:29

Nizozemski borac Alistair Overeem mogao je teško nastradati u eksploziji koja se dogodila u utorak u objektu koji se nalazio u blizini njegovog hotela.

Naime, ovaj slavni borac o čitavoj stvari javnost je obavijestio putem svog službenog Twitter profila gdje je objavio nekoliko fotografija, prenosi fightsite.hr.

- Upravo sam preživio ogromnu eksploziju u objektu odmah do moje hotelske sobe. Bila je velika eksplozija i plamen. Sve je u redu i svi smo živi i zdravi. Pet dana do UFC-a - napisao je Overeem.

Iako još nije službeno utvrđeno koji je glavni razlog eksplozije sumnja se kako je do nje došlo zbog curenja plina. Ovreeem je tako pretrpio velik šok uoči borbe protiv Fabricija Werduma koji je na rasporedu u subotu u Las Vegasu. Valja napomenuti kako bi pobjednik ovog meča mogao biti idući izazivač Stipi Miočiću.

Zanimljivo, upravo je Miočić posljednji čovjek koji je svladao i Werduma i Overeema. Brazilcu je uzeo pojas prvaka, a protiv Overeema ga je obranio.

Linker
17. travanj 2024 23:47