screenshot
BIVŠI PRVAK NA UDARU

'NO LOVE' PRVI RAZVALIO TJ DILLASHAWA NAKON DOPING SKANDALA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Nazovi me kada ti istekne suspenzija! Smeće jedno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2019. 15:15

Svi su znali da će bivši UFC prvak u bantam kategoriji Cody Garbrandt jedva dočekati konačnu odluku u doping slučaju donedavnog šampiona TJ Dillashawa. Kada je USADA u utorak javno obznanila da je Dillashaw prihvatio dvogodišnju suspenziju, “No Love” je bio prvi koji ga je “razvalio” na društvenim mrežama, prenosi Fight site.

Podsjećamo, kako je Dillashaw pao na tkz. EPO, i to na uzorku izuzetom samo dan prije ulaska u Octagon na UFC priredbi u siječnju, kada je poražen od Henrya Cejuda.

Reporter ESPN-a Brett Okamoto je u svojoj objavi na Twitteru otkrio i kako su službenici USADA-e naknadno testirali i uzorak prikupljen 28. prosinca te je i on bio pozitivan na istu zabranjenu supstancu. Razlog zašto ranije nije otkriveno varanje jest poseban test koji ranije nije bio upotrebljen, a koji jedino dokazuje zlouporabu EPO-a.

“Testirajte sve njegove uzore, kladim se u bilo što da će još neki biti pozitivni na EPO. TJ Dillashaw je kukavica. TJ nazovi me kada ti istekne suspenzija! Smeće jedno!”, napisao je Garbrand na svom Twitteru nadovezavši se na poruku Okamota.

Nešto kasnije Garbrandt je nastavio:

“Svi moji porazi su stigli od boraca koji su pali na nedopuštena sredstva. Mogu čiste duše reći da ću uvijek biti sportaš koji je čist. Razlog broj jedan jest što vjerujem u sebe. Razlog broj dva je što poštujem ovaj sport.”

“Da bude sve čisto, ne kažem da su moji porazi direktna posljedica upotrebe steroida od tih boraca. Također sam se borio kao budala…”

I dalje nema službenih komentara niti od strane TJ Dillashawa, niti od strane njegovog tima. I ranje je bilo mnogo šuškanja o tome da Dillashaw nije “čist borac”. Dapače, upravo ga je Garbrandt tijekom jedne press konferencije optužio “da ih je sve naučio kako se koriste steroidi” kada su bili dio istog tima Alpha Male. Dillashaw tada nije ima ništa za odgovoriti.

Dvojac je dva puta ukrstio rukavice. Oba puta je slavio TJ Dillashaw prekidom; najprije na UFC-u 217, a zatim i na UFC-u 227. Dillashaw se po otkrivanju skandala dobrovoljno odrekao pojasa UFC prvaka. Čelnici UFC-a za sada nisu komentirali novi mega skandal jednog svog šampiona!

Linker
26. travanj 2024 11:50