TEMELJITI REDIZAJN

NOVA ERA NAJBOLJEG BORILAČKOG PORTALA Ulazak u Hanza Mediju snažan je vjetar u leđa, brojne hrvatske borilačke zvijezde uputile čestitke

Piše: Fightsite hrObjavljeno: 01. srpanj 2019. 16:07

Ulazak u Hanza mediju snažan je vjetar u leđa za portal Fight Site, hrvatske zvijezde najavile su novu eru najboljeg borilačkog portala: 'Vi ste jedni od rijetkih koji pratite sve borilačke sportove'

Već je osam punih godina portal Fight Site središnje medijsko mjesto kad govorimo o borilačkim sportovima, i to ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji. Izvještavali smo s najvećih borilačkih spektakala po cijelom svijetu, donosili vam ekskluzivne vijesti kada su giganti poput UFC-a, Gloryja ili K-1 dolazili u Hrvatsku, intervjuirali velikane borilačkog sporta poput Stipe Miočića, Alistaira Overeema, Remyja Bonjaskog, Semmyja Schilta, Raya Sefa, Badra Harija i mnogih drugih, analizirali, komentirali, stvarali nove zvijezde.

Fight Site je od samog početka izvještavao sa svih događaja Final Fight Championshipa u Hrvatskoj, Europi i posljednjih godina u prijestolnici borilačkog sporta - Las Vegasu, gdje FFC organizira atraktivne borilačke spektakle.

Uvijek prvi i najtočniji

Fight Site je uvijek bio prvi i uvijek je bio najtočniji. Zato je i stekao ugled u hrvatskom i regionalnom medijskom eteru te postao jedan od najcitiranijih medija, na čije se informacije drugi uvijek rado pozivaju.

Fight Site

I s brojnom i vjernom vojskom čitatelja od oko 350 tisuća jedinstvenih posjetitelja mjesečno i s prosjekom od oko dva i pol milijuna otvaranja. Kao najčitaniji borilački regionalni portal, Fight Site ima vjerno čitateljstvo i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji...

Novo, moderno digitalno doba od nas traži da budemo medij koji će donositi brže, točnije i ekskluzivnije informacije. Upravo vam zato predstavljamo potpuno nov, tehnički napredniji i mnogo pristupačniji Fight Site, koji je preduvjet za ispunjavanje gore navedenih ciljeva.

Osim redizajnirane i daleko preglednije naslovnice za desktop, jedno od najvećih poboljšanja novog portala je kudikamo modernija, pristupačnija i kvalitetnija mobilna verzija Fight Sitea.

Ulaskom portala u najveću medijsku grupaciju u Hrvatskoj, Hanza Mediju d.d., portal je dobio snažan vjetar u leđa i Fight Site potpuno spreman ulazi u moderno digitalno doba.

Novi početak Fight Sitea oduševio je i one koji su najviše “unutra” - hrvatske zvijezde borilačkih sportova...

Nova faza postojanja

- Volim čitati Fight Site jer prati sve borilačke sportove, na portalu su vrlo ažurni, neovisni i realni - kaže boksački profesionalac i naš olimpijac Hrvoje Sep.

- To je najbolji borilački portal, tu saznajem sve informacije - dodaje Igor Pokrajac, hrvatski rekorder po broju UFC nastupa.

- To je jedan od rijetkih portala koji prati sve borilačke sportove, čitam ga svakodnevno - uvjeren je jedan od pet najboljih svjetskih teškaša Mladen Brestovac.

Čestitkama na novom početku pridružio se i boksački izbornik Leonardo Pijetraj:

- Drago mi je da ćete se modernizirati i tako ući u novu fazu postojanja. Jedva čekam vidjeti novi redizajnirani Fight Site!

Stipe Drviš je poentirao:

- Portal Fight Site moje je redovno štivo, jako mi se sviđa i želim mu da odsad još napreduje.

Zahvaljujemo na dosadašnjoj vjernosti i obećajemo da ćemo biti samo bolji! Uvjerite se u to i sami i posjetite nas na www.fightsite.hr.

Linker
25. travanj 2024 12:28