Screesnhot: YouTube
SVE JE SPREMNO

OVAKAV SPEKTAKL U UFC-U NIJE DUGO VIĐEN! KAKVE BORBE UFC 226 dobio službeni raspored i u pitanju je jedan od najboljih MMA evenata u povijesti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2018. 14:00

UFC je posložio program UFC 226 eventa, odnosno poznat je raspored borbi koje će se 7. srpnja održati u vegaškoj T-Mobile Areni. I moramo priznati kako Stipe Miočić i Daniel Cormier predvode jedan od najboljih “cardova” u MMA povijesti, prenosi Fight site.

Već od ranije je poznato kako su glavne dvije borbe ona između Miočića i Cormiera te između Maxa Hollowaya i Briana Ortege, a za pretpostaviti je bilo kako će prije njih biti održan “black on black crime” između Derricka Lewisa i Francisa Ngannoua. Sada se zna kako je svoje mjesto na glavnom programu dobio i Gokhan Saki, koji će otvoriti glavni program u borbi protiv Khalila Rountreea Jr., a tu je još otkazana UFC 223 borba između Anthonya Pettisa i Michaela Chiese.

Ono što posebno fascinira je pogled na borbe uvodnog programa, koji predvodi sjajan okršaj Uriaha Halla i najvećeg talenta srednje kategorije, Paula Coste. Duel Yancia Medeirosa i Mikea Perrya nešto je što obećava pregršt akcije tijekom cijelog trajanja borbe, a borba Raphaela Assuncaoa i Roba Fonta možda bi čak mogla dati idućeg izazivača u bantamu. Curtis Millender oduševio je svojim debi nastupom i nokautom protiv Thiaga Alvesa, a sad ga čeka Max Griffin, borac koji je u svom prošlom nastupu iznenadio savladavši Mikea Perrya.

Od borbi Fight Pass uvodnog programa, za sada je službeno potvrđena tek ona između Dana Hookera i Gilberta Burnsa, što je još jedan fantastičan duel lake kategorije, dok bi se tu još trebala naći borba ženske slamka kategorije, između Jamie Moyle i Emily Whitmire, kao i još jedna fenomenalna borba do 70 kilograma, između Landa Vanatte i Drakkara Klosea.

Do eventa je ostalo još 12 dana i sada još samo živimo u nadi da neće biti nikakvih ozljeda te da će ovaj program uistinu izgledati upravo ovako.

Linker
19. travanj 2024 13:03