screenshot youtube
POVRATAK DIAZA

'PLATINUM' MIKE PERRY PROZVAO POVRATNIKA NICKA DIAZA 'Možemo mi cijeli tjedan zajedno pušiti travu i ja ću biti spreman staviti ove ruke na njega'

Nakon što se uspio nagoditi s USADA-om, za točno sedam dana završiti će suspenzija Nicka Diaza i on će biti spreman za povratak borbama. A jedan je borac to odmah iskoristio da ga prozove u pravom “diazovskom” stilu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2018. 13:04

U pitanju je “Platinum” Mike Perry, koji za popularnog borca ima vrlo zanimljivu ponudu, a iznio ju je putem svog Twitter profila, prenosi Fight site. Naime, Diaz je ranije izrazio želju kako bi se vratio, no znajući kako stvari rezoniraju braća Diaz, morati će to biti financijski bogata ponuda i tko zna što još Nick neće dodati u svoje uvjete. U takvom slučaju će UFC teško složiti borbu gdje bi protivnik mogao biti Perry, a da ona bude isplativa, no ništa ne košta probati.

“Ukoliko se Nick Diaz želi boriti, ja sam spreman prirediti mu dobrodošlicu. Možemo cijeli tjedan zajedno pušiti travu i ja ću biti spreman staviti ove ruke na njega”, napisao je Perry, usput označivši UFC, u nadi da će ova poruka tako lakše doći do njegovih poslodavaca.

Perry je inače u svoje posljednje dvije borbe doživio poraze sudačkim odlukama od Santiaga Ponzinibbia i Maxa Griffina, čime je njegov profesionalni skor na 11-3, dok mu je UFC skor 4-3. Sve svoje pobjede ostvario je nokautom. Diaz je svoju posljednju borbu imao 2015. godine, a u pitanju je kasnije poništeni poraz od Andersona Silve. 2012. i 2013. godine gubio je od Carlosa Condita i Georgesa St-Pierrea, čime njegova posljednja pobjeda dolazi još iz 2011. godine, kada je savladao B.J. Penna. No, njegova popularnosti i dalje je velika te nema sumnje kako postoji ogroman broj fanova koji bi ga voljeli ponovno gledati u oktogonu.

Linker
19. travanj 2024 04:54