Screenshot
OKRŠAJ ZA NASLOV

POČELA SU PREPUCAVANJA UOČI VELIKOG UFC-OVOG SPEKTAKLA 'Crna zvijer' poslala poruku prvaku: 'Cormier se boji Jonesa, zato je prihvatio meč sa mnom!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 14:43

Derrick Lewis imat će u noći sa subote na nedjelju priliku postati UFC-ovim prvakom u teškoj kategoriji, a da bi stigao do prestižnog pojasa morat će svladati Daniela Cormiera, prenosi Fight site.

Malo je onih koji vjeruju u ‘Crnu zvijer’ i prema kladionicama se koeficijenti na njegovu pobjedu kreću između 4,00 i 5,00.

Manje od mjesec dana prošlo je otkako je Lewis nokautirao Alexandera Volkova i zapravo je ovaj meč protiv Cormiera dogovoren na brzinu kako bi se spasila UFC 230 priredba kojoj je nedostajao zvučan ‘main event’, a pored toga su i otpali neki jaki dvoboji poput onog između Dustina Poiriera i Natea Diaza.

Screenshot (YouTube )

Zašto je onda ‘DC’ odlučio riskirati i u posljednji trenutak prihvatiti borbu s čovjekom koji u posljednjih 10 nastupa ima devet pobjeda?

Lewis je ponudio svoj odgovor na to pitanje:

“Mislim da je prihvatio meč sa mnom jer je Jones već dogovorio povratak borbama. On nije htio čekati do siječnja i onda slušati kako svi mediji pričaju o tome zašto nije branio pojas u poluteškoj… Pa već se priča kako se sada boji boriti s Jonesom. On misli da mu je s toliko malo pripreme savršen meč s nekim poput mene koji nemam toliko vještina, a ne s Jonesom. Misli da će ovo biti lagana borba za njega. Da, smatram da se boji boriti s Jonesom. Pa lik ga je pobijedio dva puta”, izjavio je Lewis na druženju s medijima u Madison Square Gardenu.

Linker
20. travanj 2024 23:19