ZADAR, CROATIA - SEPTEMBER 16: Davis Cup team of Croatia celebrate victory against USA after day three of the Davis Cup World Group semi final single match between Croatia and USA at Visnjik sport center on September 16, 2018 in Zadar, Croatia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Screenshot: Twitter

NESVAKIDAŠNJI DOGAĐAJ

POGLEDAJTE BIZARNU SCENU IZ RINGA KOJA JE OBIŠLA SVIJET Istovremeno nokautirao suparnika i suca, nije bilo nikoga da zaustavi meč...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.11.2018. u 14:12

 • Bizarna scena stiže s Muay Thai meča koji se ove subote održao na Tajlandu, preciznije u gradu Pattaya.

  Kineski borac Gou Dakui završio je na naslovnicama borilačkih medija tako što je istovremeno nokautirao i svog protivnika Super x Sitsontidecha i suca koji se s njima nalazio u ringu, piše Fightsite.hr.

   

  Dakui je tijekom druge runde desnicom ozbiljno uzdrmao svog protivnika. Sudac je u tim trenucima uskočio kako bi zaštitio Sitsontidecha, no to je odlučio napraviti baš kada je kineski borac uputio jedan ‘high kick’ koji je, umjesto na borcu, završio na njegovoj glavi.

  Sudac je završio na podu, odmah nakon njega i uzdrmani Super X. Na trenutak nije bilo nikoga tko bi mogao zaustaviti meč pa je tako naknadno u ring utrčao drugi sudac.

  Iz drugih medija