screenshot
VELIKA TUGA AMERIKANCA

POIRIER SE SLOMIO NAKON PORAZA OD KHABIBA, POTEKLE I SUZE Bio je uvjeren da je to njegova večer! Prve riječi Amerikanca odjeknule SAD-om

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. rujan 2019. 10:59

Khabib Nurmagomedov obranio je naslov prvaka u UFC-ovoj lakoj kategoriji, točnije ujedinio je sve pojaseve obzirom da je njegov potivnik Dustin Poirier bio samo privremeni prvak. Khabib je do svoje 28. pobjede stigao gušenjem i prekdom u trećoj rundi.

Poirier nakon okršaja nije mogao sakriti razočaranje na licu te se u jednom trenutku potpuno slomio na press konferenciji nakon meča, jer, kako kaže, čitav život je čekao na ovaj trenutak.

- Znao sam da će raditi veliki pritisak, izevjerio sam sam sebe. Nisam radio što sam trebao, a trebalo je još i više. Sada ću se morati buditi svakog jutra sa spoznajom da nisam uspio, rekao je Poirier, pa nastavio:

- Imam samo 30 godina, ali puno toga sam prošao u karijeri da ne znam što me čeka. Obzirom na to koliko sam radio posljednjih desetak tjedana bio sam uvjeren da su zvijezde na mojoj strani i da će ovo biti moja moć. Ne borim se tek da bih se borio. Borim se jer želim biti svjetski prvak. Ovakve prilike ne dolaze tako često. Sada idem kući razmisliti što je sljedeće za mene."

Linker
24. travanj 2024 15:47