Screenshot (YouTube)
HRVANJE

PORAZ NA STARTU SVJETSKOG PRVENSTVA Hrvatski reprezentativac bez šanse protiv Armenca, ali ostaje mu još samo jedna nada za nastavak natjecanja

Piše: HinaObjavljeno: 25. listopad 2018. 17:27

Hrvatski reprezentativac u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 55 kg, 23-godišnji član HK "Zagreb" Tony Brala, poražen je na startu Svjetskog prvenstva kojem je domaćin Budimpešta.

Armenac Norair Hahojan slavio je tehničkom nadmoći nakon dvije i pol minute borbe, u kojima je stvorio bodovnu prednost od 9-0, što za sobom povlači automatski prekid borbe.

Jedina Bralina nada da će možda nastaviti natjecanje jest proboj armenskog hrvača do finala, čime bi našeg reprezentativca povukao u repasaž.

Preostala trojica hrvatskih reprezentativaca će na strunjaču u petak i subotu. Brončani s Europskog prvenstva Ivan Lizatović u kategoriji do 60 kg) i Danijel Janečić u kategoriji do 67 kg u akciji će biti u petak, dok će olimpijac Božo Starčević u kategoriji do 77 kg kvalifikacijski dio natjecanja i polufinalnu borbu, uspije li se probiti do nje, imati u subotu.

Linker
18. travanj 2024 12:26